Kalender

Dato

Kategori


Søg i kategori

Viser 171 events i Randers Kommune mellem 20. jul. og 18. aug. 2019

10. Aug Rock/Pop

Løvetand Band

Lørdag den 10. august 2019, kl. 11.
Pris: (Fri entré)
Jazz & Folk Teltet, Dytmærsken, Randers C
Bandet har "rødder" i socialpsykiatrien og har tidligere modtaget støtte fra Randers Musikfond gennem overskuddet i Randers-Ugen..
Vis kort
10. Aug Fernisering

Censurfri Udstilling 2019 - Fernisering

Lørdag den 10. august 2019, kl. 11-17.
Pris: (Fri entré)
Hjemmeside: Se hjemmeside
Randers Fritidscenter, Vestergade 15, Randers C
Censurfri Udstilling for Amatørkunstnere foregår hvert år i Randers Festuge. Der deltager ca. 118 kunstnere fra hele landet. Og der udstilles alt fra tekstil, smykkekunst og keramik til malerier, fotos og skulpturer. Udstillingen har ca. 2000 besøgende..

Censurfri Udstilling for Amatørkunstnere 2019- Fernisering. Udstillingen har snart eksisteret 30 år i Randers. Og i år har vi igen glæden af at invitere til Fernisering. Lørdag d. 10. august i Fritidscentret. Randers Pigegarde går gennem byen og spiller koncert i Fritidscentrets gård ca. kl. 10,30. Kl. 11 åbnes dørene indtil den store Teatersal. Der er åbningstale v. Leder af Censurfri Janne Celina F. Scheel-Thomsen og Randers Borgmester Torben Hansen. Der efter et lækkertt musikalsk indsalg med Randers Accordion Club. Der deltager kunstnere fra hele landet, og der udstilles alt fra tekstil, fotos og malerier til tegning, smykkekunst og keramik. Der kommer ca. 2000 besøgende i løbet af hele Randers festuge.

Efter åbningen er der forfriskninger.

Fri Entré
Vis kort
10. Aug Rock/Pop

Ozon

Lørdag den 10. august 2019, kl. 12.45.
Pris: (Fri entré)
Jazz & Folk Teltet, Dytmærsken, Randers C
Rock´n´roll bandet Ozon havde deres storhedstid i de "glade" 80'ere..

Utallige danske koncerter og halballer, tournéer i Norge, Sverige, Tyskland og ikke mindst Polen, hvor de i 1985 opnåede stor succes,
bla. sammen med Shaky Stevens. Efter 33 år har medlemmerne fundet sammen igen, og kan godt garantere for en god gang rock'n'roll / rockabilly.

Repertoiret består dels af egne "gamle" som nye numre + alle de rock'n'roll evergreens vi alle elsker.
Kort og godt...
På med strutskørterne, danseskoene og glem ikke brylcremen.

Ozon består af:
Leif Schouby: Trommer, Sang.
Gunner Westhausen: Bas, Sang.
Peder Lindbjerg: Guitar, Sang.
Morten Kjeldsen: Guitar, Piano, Sang
Vis kort
10. Aug Funk/Blues/R&B

Fools for Blues

Lørdag den 10. august 2019, kl. 15.15.
Pris: (Fri entré)
Jazz & Folk Teltet, Dytmærsken, Randers C
Fra svingende boogie-woogie rytmer til mere stille fortolkninger af kendte kunstneres numre..

En mørk og stormfuld aften i 1991 mødte to garvede musikere, hinanden på Tante Olga.Begge gik med en drøm om at spille bluesmusik, og inden natten var omme, var de blevet enige om at få gang i et nyt band. Grunden til Fools For Blues var lagt.

I dag består orkestret af fem dedikerede musikere med stærke rødder tilbage i 60'erne og 70'erne. Tilsammen har de mere end 240 års musikerfaring!

Alle har det til fælles, at de elsker at spille, og det mærker man tydeligt, når de står på scenen. Her er der tale om musik med nerve, der kommer ud over kanten. Repertoiret er en blanding af blues og rock - krydret med enkelte selvkomponerede numre.

Det er musik, der spænder fra svingende boogie-woogie rytmer til mere stille fortolkninger af kendte kunstneres numre. Fools For Blues er for kendere og elskere af blues/rock, men selv de, der ikke lige troede, de var til blues, må overgive sig til bandets musikalitet og spilleglæde
Vis kort
10. Aug Klassisk

Koncert

Lørdag den 10. august 2019, kl. 16-18.
Sankt Peders Kirke, Fabersvej 43, Randers C
Festugekoncert - Hymnia.dk Manden, musikken og maskinerne. Hyldestkoncert til Leonardo da Vinci. Det bliver en koncert af allerhøjeste karat, når et af Danmarks bedste kor, kammerkoret Hymnia gæster os..

Da Vinci var videnskabsmand, kunstner, opfinder, botaniker, digter - og musiker, men der findes desværre ingen musik, der med sikkerhed kan siges at være fra Leonardos hånd. Ved koncerten hyldes Leonardo da Vinci, og i mangel på musik fra mesterens egen hånd har en række fremtrædende komponister skrevet ny musik til tekster, enten af Da Vinci selv eller af andre digtere, der har ladet sig inspirere af Leonardo da Vinci og hans virke. Entré: 100 kr
Vis kort
10. Aug Andet

Randers Festuge i Pakhuset

Lørdag den 10. august 2019, kl. 18.30.
Pris: (Entré: 249 kr)
Pakhuset, Kulholmsvej 4, Dytmærsken 8, Randers NØ
Traditionen tro kan du nyde den store fiske- og vildtbuffet i Randers Festuge. Gå ombord i de overdådige buffeter, hvor du har mulighed for at smage et hav af forskellige fiske-, vildt- og varme retter. Der vil være hyggeligt musik under spisning..

Musik, cirkus, udstillinger og en masse lækre arrangementer er alt sammen en del af Randers Festuge - og Restaurant Pakhuset vil ikke stå udenfor. Med de flotte, autentiske rammer findes der næppe et mere charmerende sted at indtage de lækreste fiskeretter!

I de overdådige fiskebuffeter, har du mulighed for at smage mange forskellige fiskeretter som f.eks. hummer, krebs, muslinger, røget laks, gravad laks, helstegt laks, tun, rejer, røget ål, hellefisk, fiskepate, krabbemousse, sværdfisk og meget mere.
De kolde retter arrangeres flot i en eller to både.

De varme retter, som f.eks. krondyr kølle, vildtpate, vildsvin og mange mange andre lækkerier, som varierer fra arrangement til arrangement. Hertil hører en salatbar, som også frit kan benyttes under buffeten.

Der bliver garanteret også mulighed for en lille svingom i løbet af aftenen!

Prisen er inkl. velkomstdrink, alt det du kan spise fra de lækker buffeter - og dessert
Vis kort
10. Aug Rock/Pop

Anders Blichfeldt Solo - Vejen videre

Lørdag den 10. august 2019, kl. 19.
Pris: (Fri entré)
Jazz & Folk Teltet, Dytmærsken, Randers C
I 2019 tager Anders Blichfeldt på turne i hele Danmark med sit nye soloshow 'Vejen Videre'..

Anders har siden 2010 opdyrket 'en mand og en guitar'- genren, ved siden af Big Fat Snake med stor succes, og har spillet mere end 100 solokoncerter.

Big Fat Snake turnerer som bekendt ikke mere fra 2019, så Anders har besluttet at give solokarrieren fuld opmærksomhed. 'Vejen Videre' er første skridt på vej mod nye eventyr.

Der bliver grinet, sunget med, og fældet en lille tåre blandt publikum når Anders Blichfeldt optræder. Det ved enhver der har oplevet ham tidligere. Sådan bliver også på 'Vejen Videre' turneen, for Anders elsker at underholde os, og sætter altid sin egen person forrest når det skal gå ud over nogen. Humoristisk, nærværende, og super musikalsk, ofte med en gammeldags pladespiller med baggrundsmusik på LP.

Vi får de store Big Fat Snake hits, vi hører om mødet med Elvis' band, om venskab og svigt, om at være far til 4 og være gift i over 30 år, om stalkere, om livet på landevejen, og om at være gammel nok til at være TV vært på TV2 Charlie, og stadig have mod på nye eventyr
Vis kort
10. Aug Andet/Ukendt

Lars Lilholt Band

Lørdag den 10. august 2019, kl. 20.
Pris: (Entré: 295 kr + evt. gebyr) Køb/bestil billet
Værket - Turbinen, Sven Dalsgaards Plads 1, Randers C
Amfiscenen kl. 20.00 - Stå pladser Pladsen åbner kl. 20.00 Arrangør: Værket.dk Indgang åbnes kl. 18.00 Paraplyer, klapstole, borde, foto, audioudstyr, flasker, dåser, mad og drikkevarer må ikke medtages til koncerten..
Vis kort
10. Aug Hip-Hop/Reggae

Pede B

Lørdag den 10. august 2019, kl. 20.
Pris: (Entré) Køb/bestil billet
Café Von Hatten, Von Hattenstræde 7, Randers C
Www.vonhatten.dk: http://www.vonhatten.dk//..
Vis kort
10. Aug Rock/Pop

Bomles Venner - med Horsens Horns

Lørdag den 10. august 2019, kl. 21.30.
Pris: (Fri entré)
Jazz & Folk Teltet, Dytmærsken, Randers C
Bomles Venner er et fokuseret og velspillende konceptband med repertoiret fast forankret i de mange hits, som Bamses Venner gennem tiden begavede den danske sangskat med..

Orkestret gør en dyd af at komme så tæt på originalerne som muligt, og man skal være mere end almindelig kender for at kunne skelne mellem Bamses og Bomles Venner!

Bomles Venner er dedikeret til det kendte Bamse-repertoire, og forsangeren både ligner, og ikke mindst lyder som Flemming Bamse Jørgensen, hvilket bidrager til en virkelig autentisk gengivelse af de kendte sange.

Endvidere gør bandet en dyd ud af detaljerne, både hvad angår lyd og fremførelse i de gennemarbejdede arrangementer. Så alt i alt er der med Bomles Venner garanteret fællessang og stemning helt i top!

På de originale indspilninger med Bamses Venner er der ofte benyttet blæsere for at give musikken ekstra dybde og flere nuancer.

Derfor tager Bomles Venner denne aften The Horsens Horns (trompet, saxofon, trombone) med til koncerten og det tilfører ikke alene mere dybde og fylde - med blæsersektionen opnås i høj grad et endnu mere autentisk lydbillede i forhold til de originale arrangementer. Endvidere er der altid ekstra fest både på og foran scenen, når The Horsens Horns blæser igennem!
Vis kort