I samarbejde med www.kultunaut.dk
  • Filtrer
  • Søg

    Genre

Indtast nyt arrangement Ret info
Sidst rettet
27/8 2021
FOF Aarhus
Hans Hartvig Seedorffs Stræde 7
8000 Aarhus C
Tlf: 8612 2955
Yderligere information: Hjemmeside
Åbent: Kl. 10-14

FOF Aarhus er en aftenskole, som tilbyder folkeoplysende voksenundervisning i Aarhus. Du kan finde os i FOF Butikken i hjertet af Aarhus, H. H. Seedorffs Stræde 7, mens vores kursusaktiviteter kan findes rundt i hele Aarhus Kommune. FOF Aarhus udbyder ca. 3000 kurser, foredrag og udflugter årligt, hvor vi har tilknyttet omkring 600 kompetente undervisere, som står klar til at invitere dig inden for i aftenskolens verden, hvor de deler ud af deres viden, passion og evner. FOF Aarhus er en del af FOF - Danmarks største udbyder af folkeoplysning med en bred vifte af undervisning og kulturelle arrangementer i mere end 82 kommuner. Folkeoplysning handler om livslang læring med et formål om at blive klogere på sig selv, hinanden og verdenen. Her lærer du af lyst og ikke af pligt, så derfor kan du gå i dybden med netop det, som du interesserer dig for


FOF Aarhus - Svøm og træn - for gravide (5. mødegange)
Idræt & Motion

FOF Aarhus - Svøm og træn - for gravide (5. mødegange)

Egelund Idrætscenter og Svømmebad, kl. 16-16.45.

16. Maj kl. 16-16.45
Dato: Torsdag den 16. maj 2024, kl. 16-16.45. Pris: Pris: 555 kr Køb/bestil billet
Hjemmeside: Link Arrangør: FOF Aarhus. Sted: Egelund Idrætscenter og Svømmebad

Kom med til bevægelse i vand for gravide, hvor du får mulighed for at styrke din krop på en sjov og anderledes måde! Du behøver ikke kunne svømme for at være me.

Opstart: fra 14. uge til fødselstermin

Vandets opdrift aflaster dine led og kan give en fornemmelse af lethed i kroppen. Vandet giver dig en større bevægelsesfrihed, samtidig med at vandmodstanden er med til at aktivere kroppens muskulatur. Desuden aktiveres venepumpen i vandtræningen, hvilket kan forebygge og afhjælpe væske i kroppen under din graviditet.

Vi lægger særlig vægt på:

  • Høj puls for at styrke kredsløbet

  • Bevægelighedstræning med særligt fokus på ryg og bækken

  • Åndedrætsøvelser der kan gavne afspænding og støtte under fødslen

  • Træning af muskler, led og bækkenbund.

  • Refleksion og øvelser der kan styrke din kropsbevidsthed

  • Aktiviteter i gruppen der kan gøre træningen sjov og motiverende.

FOF Aarhus - Sangaften i Aarhus - Højskolesang på Frederiksbjerg
Andet

FOF Aarhus - Sangaften i Aarhus - Højskolesang på Frederiksbjerg

FOF - Ingerslevs Boulevard 3, kl. 19.30-21.30.

6. Jun kl. 19.30-21.30
Dato: Torsdag den 6. juni 2024, kl. 19.30-21.30. Pris: Entré: 100 kr Køb/bestil billet
Hjemmeside: Link Arrangør: FOF Aarhus. Sted: FOF - Ingerslevs Boulevard 3

Er du klar til en hjertevarm aften i Solsalen, hvor sangglæde fylder luften, og fællesskabet blomstrer?

Glæd dig til en dejlig aften fyldt med fællessang, og tag hjem med et bredt smil på læben.

Alle er velkomne, og alle kan være med! Den eneste forudsætning for deltagelse er, at du kan lide at synge.

Tag gerne din egen højskolesangbog med (19. udgave). Har du ikke en sangbog, kan du låne eller købe en af os.

Prisen er inkl. kaffe og kage

Om konceptet:

FOF Aarhus inviterer i sæsonen 2023/2024 alle sangglade århusianere til at tage del i Sangaften i Aarhus. De månedlige sangaftener kredser om alt det bedste fra Højskolesangbogen.

Med sæsonstart i september 2023 og afslutning i juni 2024 vil der være rig lejlighed til at dukke op og synge med. Find alle arrangementerne her.

Det er håbet, at initiativet planter et frø til en ny, stærk og folkelig fællessangstradition i Aarhus. En tradition hvor vi, med udgangspunkt i Højskolesangbogen, har fokus på fællesskab, fællessang og sangglæde.

Om Jakob Bonderup og Roland Christiansen:

Sangaftenerne er ledet af højskoleforstander Jakob Bonderup fra Engelsholm Højskole og Roland Christiansen, der er konsulent i FOF Aarhus.

Makkerparret er kendt i fællessangsverdenen for deres tidligere sangaftener i Vejle. Her har de skabt en fællessangstradition, som samler op mod 2.000 deltagere

FOF Aarhus - JazzKonversationer Live:
Andet

FOF Aarhus - JazzKonversationer Live: "Jazzen fra ECM"

FOF - Ingerslevs Boulevard 3, kl. 13-15.

15. Jul kl. 13-15
Dato: Mandag den 15. juli 2024, kl. 13-15. Pris: Entré: 125 kr Køb/bestil billet
Hjemmeside: Link Arrangør: FOF Aarhus. Sted: FOF - Ingerslevs Boulevard 3

Jazz-talk med Frederik Lundin og Jens Rasmussen.

Nu kan du, for 2. år i træk, opleve en live-udgave af den populære podcast JazzKonversationer under Aarhus Jazz Festival 2024. De to værter fra podcasten, Frederik Lundin og Jens Rasmussen taler hinanden og publikum igennem de nyere jazzstrømninger, som pladeselskabet ECM har repræsenteret og videreudviklet siden 1970'erne og stadig gør den dag i dag.

ECM er et tysk pladeselskab, som blev stiftet af producer Manfred Eicher i 1969. Musikken de udgiver bevæger sig typisk på tværs af de almindelige opfattelser af genre, særligt mellem jazz og klassisk musik. Musikken er kendetegnet ved en helt særlig lyd eller klang, derfor snakker man om en særlig "ECM-sound", som ofte beskrives som klar, enkel og med en utrolig dybde i klangen.

Der er i det hele taget en helt særlig æstetik forbundet med deres arbejde, som både omfatter lyden og det visuelle udtryk, f.eks. ved deres albumcovers.

Frederik Lundin og Jens Rasmussen tager udgangspunkt i musikeksempler fra seks legendariske albums fra ECM, som mindst én af de to elsker.

Forudsætninger for at deltage:

Alle kan være med, uanset om man har kendskab til musikhistorie og -teori eller ej. Man må dog forvente en vis grad af musiknørderi, når det er Lundin og Rasmussen der er på scenen.

Praktisk information:

Varighed: 1,5 time (+ tid til spørgsmål efterfølgende).

Denne Jazz-talk er en del af Jazz Me Up!, som er en række af kurser og arrangementer hos FOF Aarhus under Aarhus Jazz Festival i uge 29

FOF Aarhus - foredrag: Bertel Haarder - om åndsfriheden
Andet

FOF Aarhus - foredrag: Bertel Haarder - om åndsfriheden

Godsbanen, kl. 15-17.

26. Aug kl. 15-17
Dato: Mandag den 26. august 2024, kl. 15-17. Pris: Entré: 75 kr Køb/bestil billet
Hjemmeside: Link Arrangør: FOF Aarhus. Sted: Godsbanen

Bertel Haarder er en politisk legende. Med 40 år i Folketinget og 22 år som minister er han i en klasse for sig.

Men i virkeligheden opfatter han sig mere som en "højskolemand" med rødder i det folkelige Danmark og de frivillige fællesskaber. Frihed, fællesskab og det frivillige engagement har været ledetråde for Bertel Haarder gennem et langt liv i dansk politik og samfundsliv.

Til dette arrangement får du muligheden for at møde både mennesket, politikeren og højskolemanden Bertel Haarder i samtale med FOF's direktør Søren Peter Hansen. Det skal handle om åndsfrihed, etik, fællesskab, dansk politiks udvikling og ikke mindst Bertel Haarders virke.

Om Bertel Haarder

Bertel Haarder er en dansk politiker tilhørende Venstre. Han fungerede som undervisningsminister i samtlige af Poul Schlüters regeringer fra 1982 til 1993 og tilføjede i 1987 titlen som forskningsminister til sit ansvarsområde. Under sin embedsperiode som minister var han ansvarlig for flere markante initiativer, herunder Gymnasiereformen i 1987 og indførelsen af bachelorgraden på universiteterne i 1988. Mellem 2001 og 2016 beklædte han forskellige ministerposter i både Anders Fogh Rasmussens og Lars Løkke Rasmussens regeringer

FOF Aarhus - foredrag: Menstruationscyklussen - kvindens hemmelige superkraft
Andet

FOF Aarhus - foredrag: Menstruationscyklussen - kvindens hemmelige superkraft

Godsbanen, kl. 17-19.

2. Sep kl. 17-19
Dato: Mandag den 2. september 2024, kl. 17-19. Pris: Entré: 150 kr Køb/bestil billet
Hjemmeside: Link Arrangør: FOF Aarhus. Sted: Godsbanen

Vidste du, at en kvindes menstruationscyklus er adgangen til hendes hemmelige superkraft? Menstruationscyklussen har i mange år været et tabu, som kvinder har u.

Nu er der kommet nye boller på suppen, hvor flere og flere kvinder begynder at udforske de fordele, der ligger i cyklussen. I takt med at forskning viser fordelene ved ægløsning og de positive aspekter i cyklussen, kaster flere kvinder p-pillerne ud for at lære sig selv at kende igennem cyklussen. Og det er der flere gode grunde til, for en menstruationscyklus er den direkte adgang til en kvindes intuition og superkræfter. Det kræver blot, at hun forstår den, og det vil Laura Grubb i dette foredrag vise dig, hvordan man gør.

Baseret på Lauras seneste bog Tillykke du har fået menstruation (2023) og hendes otte års erfaring i at undervise og vejlede kvinder i menstruationscyklussen, vil du lære om cyklussens magiske sider og muligheder for at skabe et kvindeliv i harmoni og med mere power.

Du vil lære om den hormonelle dans i menstruationscyklussen, og hvordan en kvinde bruger hver fase aktivt med Lauras MOON-model. Du vil få indsigt i fordelene ved at leve efter cyklussen og få konkrete forslag til, hvordan du kommer i gang med at leve efter den. Laura vil også komme omkring, hvordan man skaber et liv i hormonel balance med 5S-modellen, og hvordan hormonprævention påvirker menstruationscyklussen.

Foredraget er relevant for unge piger og kvinder - og også for mænd, som gerne vil forstå kvinderne i deres liv bedre. Kvinder kan være et mysterium for en mand, men når han forstår menstruationscyklussen får han koden til, hvad kvinder virkelig har brug for.

Om Laura Grubb

Laura Grubb, cand.soc og tidligere projektleder, gik ned med stress som 27-årig. I sin søgen efter løsninger faldt hun over viden om menstruationscyklussen og hormoner, og hun brugte sin nye viden til at slippe af med sine symptomer.

Efterfølgende uddannede Laura sig i yogaterapi og kostvejledning med fokus på hormoner og cyklussen. I 2020 udviklede hun sin udgave af hormonyoga og har nu en online yogaplatform Hormonyoga for kvinder.

Laura har medvirket i artikler og indslag om menstruationscyklussen og hormoner hos DR, Politiken, Femina, Alt For Damerne, Psykologi og Tv2 Lorry. I 2023 udgav hun sin bog Tillykke du har fået menstruation om unge pigers første menstruation

FOF Aarhus - foredrag: Tiden er løbet fra den modernistiske arkitektur
Andet

FOF Aarhus - foredrag: Tiden er løbet fra den modernistiske arkitektur

FOF - Ingerslevs Boulevard 3, kl. 19-21.

3. Sep kl. 19-21
Dato: Tirsdag den 3. september 2024, kl. 19-21. Pris: Entré: 125 kr Køb/bestil billet
Hjemmeside: Link Arrangør: FOF Aarhus. Sted: FOF - Ingerslevs Boulevard 3

Der er grund til at tro, at det endelige opgør med den modernistiske arkitektur nærmer sig. Efter 90 år med menneskefjendsk byggeri blæser der nye vinde.

Meningsmålinger viser klart, at et flertal ønsker mere traditionelt byggeri. En ny måling fra NRK i Norge gav 84.000 svar. 87% foretrækker traditionelt frem for moderne byggeri. Over hele Europa kommer der nu nye boligkvarterer i traditionel byggestil.

Arkitekturdebatten har været baseret på følelser, holdninger og ideologi. Dette foredrag søger med logisk argumentation at sandsynliggøre, at modernismens tid er forbi.

Om Jep Loft

Jep Loft er cand.scient. i matematik og cand.jur. fra Københavns Universitet. Han var i en årrække ansat i A.P.Møller og var prokurist i ejerselskaberne 1912 og Svendborg. Han har haft chefstillinger i Egypten, USA, Venezuela og Danmark.

Siden 2019 har Jep været formand for foreningen Arkitekturoprøret.

Han er forfatter til bøgerne Ledelse på Afveje (2021) og Dylan på Dansk (2022)

FOF Aarhus - foredrag: På kanten af krig
Andet

FOF Aarhus - foredrag: På kanten af krig

FOF - Ingerslevs Boulevard 3, kl. 19.30-21.30.

9. Sep kl. 19.30-21.30
Dato: Mandag den 9. september 2024, kl. 19.30-21.30. Pris: Entré: 150 kr Køb/bestil billet
Hjemmeside: Link Arrangør: FOF Aarhus. Sted: FOF - Ingerslevs Boulevard 3

Forståelsen af storpolitiske kriser er et af de afgørende aspekter i studiet af international politik. Det er netop i selve krisesituationen, at det afgørende v.

Internationale kriser er ofte kulminationen på flere års tiltagende spændinger mellem stater, men de kan også opstå pludseligt og komme bag på beslutningstagerne. Fælles for internationale kriser er dog, at selve krisesituationen sætter statsledere under et voldsomt pres, hvor stress og uvidenhed påvirker dem, og hvor modstridende interesser diskuteres intenst. Både fortidens og nutidens kriser og krige opstår i samspillet mellem disse bagvedliggende spændinger og akutte situationer, som på den ene side presser beslutningstagerne for at finde en løsning, men på den anden side også tilbyder en mulighed for at udnytte krisen.

Hør om, hvordan statsledere, rådgivere og militærtopfolk i krisesituationen forsøgte at bedømme modpartens reaktion, hvordan kommunikationen mellem parterne blev opfattet og til tider kritisk misforstået, og hvordan krigs- og fredsfortalerne i en storpolitisk krisesituation kæmpede for hver deres politik.

Foredraget belyser disse krisesituationer gennem inddragelsen af en række teoretiske tilgange til forståelsen af internationale kriser og tager udgangspunkt i tre storpolitiske kriser med afgørende betydning for det 20. århundredes historie: Julikrisen i 1914, Augustkrisen i 1939 og Cubakrisen i 1962.

Om Martin Husted

Martin Husted er cand.mag. i historie, filosofi og samfundsfag. Han er bl.a. forfatter til bogen På kanten af krig. Overmod og beslutningen om krig eller fred i stormagtskriserne 1870, 1914 og 1962 (2024)

FOF Aarhus - foredrag: Jarl Cordua: Den politiske situation i Danmark
Andet

FOF Aarhus - foredrag: Jarl Cordua: Den politiske situation i Danmark

FOF - Ingerslevs Boulevard 3, kl. 19-20.30.

19. Sep kl. 19-20.30
Dato: Torsdag den 19. september 2024, kl. 19-20.30. Pris: Entré: 150 kr Køb/bestil billet
Hjemmeside: Link Arrangør: FOF Aarhus. Sted: FOF - Ingerslevs Boulevard 3

Jarl Cordua, en af landets skarpeste og mest nådesløse politiske kommentatorer, analyserer de vigtigste emner i dansk politik lige nu. En underholdende og knivs.

Kom med til en aften med Jarl Cordua, hvor han dykker ned i den aktuelle politiske situation under SVM-regeringen. Hvordan vil regeringen forandre Danmark? Hvad er oppositionens muligheder under SVM-regeringen? Og hvad er sandsynligheden for, at SVM-regeringen bliver genvalgt?

Hele den politiske situation i Danmark analyseres uden omsvøb, og du får unikke perspektiver og dybdegående analyser serveret direkte fra en topekspert på området.

Om Jarl Cordua

Jarl Cordua er politisk kommentator og Anden Verdenskrigs-nørd. Han har fra et borgerligt-liberalt udgangspunkt siden 2006 analyseret dansk politik i en lang række medier og skriver en ugentlig klumme i Berlingske.

Cordua er bl.a. kendt fra programmet Cordua & Steno på Radio24syv og programmet Besserwisserne på TV2 News. Han er tidligere vært på den meget populære podcast Hitlers Æselører, der beskriver Anden Verdenskrigs store dramaer med udgangspunkt i fagbøger om krigen

FOF Aarhus - musikforedrag: Bruce Springsteen - 75 års fødselsdag
Andet

FOF Aarhus - musikforedrag: Bruce Springsteen - 75 års fødselsdag

Remisen, Godsbanen, kl. 19-20.30.

24. Sep kl. 19-20.30
Dato: Tirsdag den 24. september 2024, kl. 19-20.30. Pris: Ukendt Hjemmeside: Link Arrangør: FOF Aarhus. Sted: Remisen, Godsbanen

I september 2024 fylder "The Boss" 75 år. Det markerer vi i FOF Aarhus - på selve fødselsdagen - med dette eksklusive musikforedrag med Bjørn Zäll, som er kendt.

Denne fødselsdagsaften skal vi høre om hele Springsteens karriere, fra de tidlige år i Asbury Park, over albummene Born to Run , The River og Born in the USA , og helt frem til i dag, hvor Bruce stadig fylder de største arenaer verden over.

Bruce Springsteens rolle i rockhistorien kan ikke overdrives, og selv i en alder af snart 75 år spiller han stadig koncerter med en længde, som kun få matcher. Han er indbegrebet af begrebet rock n' roll, og han er måske den største rockmusiker nogensinde.

Bjørn Zäll vil krydre sin gennemgang af bossens karriere med musikalske indslag, så vi også får noget af det med hjem, som vi elsker allermest: Bruce Springsteens musik. Der venter os en fantastisk aften, hvor vi sammen markerer Boss'ens fødselsdag!

Om Bjørn Zäll

Bjørn Zäll er kandidat i informationsvidenskab fra Aarhus Universitet og kendt for sine mange musikforedrag på både efterskoler, højskoler, biblioteker etc. Herudover er han bl.a. vært på musikpodcasten "Indbegrebet af", som mange musikinteresserede lytter til

FOF Aarhus - foredrag: Dyrk din overgangsalder
Andet

FOF Aarhus - foredrag: Dyrk din overgangsalder

FOF - Ingerslevs Boulevard 3, kl. 19-21.

25. Sep kl. 19-21
Dato: Onsdag den 25. september 2024, kl. 19-21. Pris: Entré: 155 kr Køb/bestil billet
Hjemmeside: Link Arrangør: FOF Aarhus. Sted: FOF - Ingerslevs Boulevard 3

Søvnløshed, stress, ængstelighed, humørsvingninger, svigtende fokus og tab af hukommelse. Hårtab, tørre slimhinder, hedeture, slap hud og ny fedtfordeling fra b.

Dét lyder ikke tiltalende, men måske kan du genkende nogle af symptomerne? Det er desværre mange af de forandringer, vi oplever i årene op til og efter overgangsalderen.

Vi hører masser af skrækhistorier om overgangsalderen, men vi hører sjældent om alt det, vi selv kan gøre for at påvirke overgangsalderen i en positiv retning og samtidig blive sundere. Det skal vi gøre op med!

Vi lever en tredjedel af vores liv efter menopausen - hvis ikke mere - og vi skal have det godt. Det gælder hele livet, og i særdeleshed når der endelig er mere tid til at stoppe op og lytte til sig selv. I foredraget bliver du klædt på til at være din egen ekspert i overgangsalderen, så du kan tage din overgangsalder i egen hånd - og måske endda være en sundere udgave af dig selv.

Baseret på forskning og Betina Nygaard Bæks erfaring med egne klienter, får du den seneste viden om overgangsalderen, og om hvad du kan gøre med kost og livsstil.

Du lærer om dine hormoner under perimenopausen og menopausen, du får viden om relevante blodprøver og laboratorietest, og du får indblik i virkningen af planteøstrogener, bioidentiske hormoner og kosttilskud. Samtidig får du værktøjer til at mindske symptomer ved overgangsalderen og råd til at forebygge sygdomme, du i højere grad risikerer at få efter overgangsalderen, fx knogleskørhed, hjertekarsygdomme og demens.

Om Betina Nygaard Bæk

Betina Nygaard Bæk er komplementær hormonterapeut, sundhedsrådgiver, yogainstruktør og ernæringsterapeut.

Betina er efteruddannet i Functional Medicine & Nutrition og har en Functional Medicine-klinik GlowSlow i København, hvor hun hjælper klienter med sygdomsbehandling og sundhedsoptimering gennem kost, livsstil, tilskud, laboratorietests, biohacking og vaneændringsstrategier. Betina er desuden aktiv med profilen glowslow.dk på Instagram, hvor hun deler viden, inspiration & værktøjer til et sundere liv i balance

FOF Aarhus - Fodboldens inderste væsen - et indspark fra øverste hylde!
Andet

FOF Aarhus - Fodboldens inderste væsen - et indspark fra øverste hylde!

FOF - Ingerslevs Boulevard 3, kl. 19-21.

26. Sep kl. 19-21
Dato: Torsdag den 26. september 2024, kl. 19-21. Pris: Entré: 150 kr Køb/bestil billet
Hjemmeside: Link Arrangør: FOF Aarhus. Sted: FOF - Ingerslevs Boulevard 3

Alle aarhusianere kender AGF, og alle med interesse for fodbold har en fornemmelse af, at det for mange fans handler om mere end fodbold i idrætslig forstand.

Når vi skriver "KSDH" til hinanden og på sociale medier, så tilkendegiver vi, at vi er en del af flokken og fællesskabet - også selv om det AGF, vi orienterer os imod, juridisk set er et aktieselskab, AGF A/S.

Denne aften skal vi møde Lars Fournais, bestyrelsesformand i AGF's professionelle afdeling siden 2012. Udover posten i AGF har Lars Fournais talrige bestyrelsesposter i dansk erhvervsliv, og han er vel det, man i daglig tale kalder en af "de tunge drenge" i dansk erhvervsliv.

Det kendetegner givetvis de fleste bestyrelsesformænd i fodboldens bedste rækker, at de tager ansvaret af andre årsager end honoraret. For at forstå fodboldens væsen, må man starte med at forstå, hvad der driver bestyrelsen i topklubberne. Med andre ord: Hvad er det, der driver en erhvervsmand som Lars Fournais, når han vælger at bruge tid som bestyrelsesformand i en fodboldklub? En fodboldklub som nok er et aktieselskab, men i sidste ende i alle aarhusianernes forståelse er og bliver en fodboldklub?

Man kaster ikke sin kærlighed på et aktieselskab - man kaster sin kærlighed på en fodboldklub. Det handler om klubånd, det handler om byen, og det handler om fællesskab. I det lys bliver et nyt spørgsmål interessant: "Hvad får en professionel erhvervsmand - nu på 12. år - til at påtage sig ansvaret for en fodboldklub, når han med sikkerhed kunne hente langt større honorarer, hvis han brugte sin tid andet steds"?

Flemming Østergaard skrev bogen Varmt hjerte, koldt blod (2005) om FCK, hvor han gav sit perspektiv på bestyrelsesarbejdet i en fodboldklub. Nu er det tid til at høre "vores formands", Lars Fournais', perspektiv på fodboldens inderste væsen. Han vil bl.a. kaste lys over disse nøglespørgsmål:

  • Hvad driver dig i forhold til AGF?

  • Hvad var dine bekymringer, da du takkede ja til formandsposten?

  • Hvad har overrasket dig mest i din varetagelse af hvervet?

  • Hvad har været din største glæde?



Der venter os en spændende aften i selskab med en af fodboldens mest indflydelsesrige ledere.

Om Lars Fournais

Lars Fournais er en kendt aarhusiansk erhvervsmand med talrige bestyrelseshverv i dansk erhvervsliv. Siden 2012 har han desuden været bestyrelsesformand i AGF A/S, som er moderselskabet bag AGF's professionelle afdeling.

For hver solgt billet til foredraget donerer FOF Aarhus kr. 50.- til AGF's ungdomsafdeling

FOF Aarhus - Sirius - den umulige dokumentar
Andet

FOF Aarhus - Sirius - den umulige dokumentar

Remisen, Godsbanen, kl. 19-21.

2. Okt kl. 19-21
Dato: Onsdag den 2. oktober 2024, kl. 19-21. Pris: Entré: 195 kr Køb/bestil billet
Hjemmeside: Link Arrangør: FOF Aarhus. Sted: Remisen, Godsbanen

Mød Lasse Rahbek, manden bag DR1-serien Sirius.

Med knækkede ledninger, varme batterier i underbukserne og forfrosne fingre har Lasse Rahbek gennem tre år har haft unik adgang til at følge Slædepatruljen Sirius på deres barske rejser. Kom med bag kameraet og oplev billeder, bagom-materiale og klip der aldrig kom med i 2023's største tv-succes, Sirius , når manden bag dokumentaren, instruktør og fotograf Lasse Rahbek, fortæller om det benhårde arbejde med at filme under ekstreme forhold og minusgrader.

I løbet af tre år har eventyrfotografen og instruktøren kørt med Siriuspatruljen for at dokumentere deres barske og fascinerende virkelighed. I foredraget deler Lasse sin indsigt om at leve og filme under ekstreme forhold og viser behind-the-scenes klip fra denne forunderlige verden, hvor betingelserne er benhårde, og overlevelse altid er førsteprioritet.

Om Lasse Rahbek

Lasse Rahbek er kreativ tilrettelægger, fotograf og instruktør, kendt for sit imponerende arbejde med DR1-serien Sirius , der viser unikke fortællinger gennem sin linse

Viser 1-12 ud af 22 resultater 1 2