Kalender

Dato

Kategori


Søg i kategori

Viser 13 events i Randers og omegn mellem 31. jul. og 1. aug. 2021

31. Jul Marked/byfest

Gør en god handel

Lørdag den 31. juli 2021, kl. 10-14.
Pris: Fri entré
Østervold, Østervold, Randers C
Bagagerumssalg på Østervold, kom og gør en god handel i en hyggelig atmosfære. Gratis adgang for købere..

Den sidste lørdag i måneden, fra april til september, afholder Lionsklubberne i Kronjylland Bagagerumssalg på Østervold. Hele overskuddet går ubeskåret til lokale, velgørede formål.

Lions er en verdensomspændende, velgørende organisation, hvor overskuddet fra aktiviteterne går 100% til velgørende formål, og 0% går til administration
Vis kort
1. Aug Andet

Åbent hus

Søndag den 1. august 2021, kl. 10.
Pris: Fri entré
Hjemmeside: Se hjemmeside
Workinn huset, Messingvej 6, Randers SV
På dagen vil Zency være vært for en spændende og lærerig dag. Vi har inviteret 2 interessante oplægsholdere til at komme og fortælle om anatomi, bevægelse og hvad man selv kan gøre for at holde kroppen i topform. Læs mere her: https://zency.dk/..

Vi har inveteret en osteopat og en fysiurgisk uddannet massøre der begge har mange års erfaring og kompetencer i bagagen.

Dagen vil strække sig over 3 timer og vi vil være vært for lidt godt til gangen.
Der er plads til 100 menensker og håber at se så mange af jer som muligt
Vis kort
31. Jul Blandet/Ukendt

Sjov sommer på Håndværksmuseet Randers

Tirsdag den 29. juni til lørdag den 7. august 2021, kl. 12-16.
Hjemmeside: Se hjemmeside
Museum Østjylland - Håndværksmuseet Randers, Lille Rosengård 16, Randers C
Besøg Håndværksmuseet i din sommerferie, det er sjovt lærerigt og gratis. Gennem hele sommerferien inviterer Museum Østjylland inden for til en række sjove og kreative aktiviteter..

Tag hele familien med til Sjov sommer på Håndværksmuseet og prøv kræfter med en af de mange ferieværksteder. Sommeren er sjovere på Håndværksmuseet

Håndværksmuseet som er en del af Museum Østjylland har henover sommerferien forberedt en række sjove ferieaktiviteter for hele familien. Museet tilbyder 24 forskellige værksteder både for store og små, nogle er bemandede og andre er der små guides til. Prøv blandt andet at flette med siv, smede eller lave en lille figur i træ. Hver dag er mindst et af ferieværkstederne med børneaktiviteter åbent.

Gå på opdagelse

Gennem hele sommeren er der værkstedsaktiviteter tirsdage, torsdage og lørdage. Alle er velkommen til at gå på opdagelse i museets faste udstillinger. Se den veludstyrede barbersalon og oplev handskemagerens værksted.

Aktiviteter på værkstederne

På træværkstedet kan du lave din egen træterning eller konkurrere mellem din familie i at slå søm i. Du kan også smede med varmt jern sammen med den stærke smed eller tage en sjov selfie i fotografens historiske atelier. Mød også Den lille Lærling som er hovedpersonen i opgavehæftet som sender børn rundt på museet. Løs opgaver, brug redskaber og afslut med et flot diplom.

#håndværksmuseet #visitranders #visitaarhusregionen

Kontakt: mail@museumoj.dk / +45 87 12 26 00
Vis kort
31. Jul Andet

Jagten på Lillefolket

Lørdag den 26. juni til søndag den 8. august 2021, kl. 10-16.
Pris: Fri entré
Hjemmeside: Se hjemmeside
Museum Østjylland - Kulturhuset, Stemannsgade 2, Randers C
Tag på sjov oldtidsjagt for hele familien. Udstyret med et kort over oldtiden bliver I sendt ind i udstillingen på jagt efter Lillefolket. Kan I mon finde dem?.

Tag på sjov oldtidsjagt for hele familien. Udstyret med et kort over oldtiden bliver I sendt ind i udstillingen på jagt efter et lillebitte oldtidsfolk, der gemmer sig i revner, hule træer og sprækker.
Kan I mon finde dem?
Vis kort
31. Jul Foto

Se, lyt og fotografér med de første kvindelige fotografer - børne/familieaktivitet på egen hånd

Lørdag den 26. juni til søndag den 8. august 2021, kl. 10-16.
Pris: Fri entré
Hjemmeside: Se hjemmeside
Museum Østjylland - Kulturhuset, Stemannsgade 2, Randers C
Gå på opdagelse i museets flotte fotoudstilling I Skyggen. Udstillingen er fyldt med spændende aktiviteter til børn og voksne. Medbring gerne en smartphone med kamera..

Løs sjove opgaver, der åbner dine øjne og får dig til at se på fotografier på en ny måde.

Scan QR-koder og hop på Lydsporet, der giver dig en øjenåbner med lyd. Besøg fotoatelieret og iscenesæt dig selv og din familie med skønne rekvisitter bag en MEGA billedramme.
Slut af med at dele din billedhilsen på museets online gæstebog
Vis kort
31. Jul Blandet/Ukendt

Sommeraktiviteter på Museum Østjylland Randers

Lørdag den 26. juni til søndag den 8. august 2021, kl. 10-16.
Hjemmeside: Se hjemmeside
Randers Kunstmuseum, Stemannsgade 2, Randers C
Gennem hele sommerferien byder Museum Østjylland Randers inden for til sommeraktiviteter som gør dig klogere - på den sjove måde! Gå på opdagelse i museets fotoudstilling hvor du kan se, lytte og fotografere..

Eller tag tilbage i tiden og besøg oldtidsudstillingen, hvor du kan tage på oldtidsjagt efter Lillefolket. Museum Østjylland Randers vrimler med sjove og lærerige aktiviteter for hele familien over hele sommeren.

Fotosjov og iscenesættelse

Oplev museets fotoudstilling I skyggen - De første kvindelige fotografer. Udstillingen byder på en række sjove opgaver. Scan QR-koder og fotografer på en helt ny måde. Besøg også udstillingens fotoateliere og prøv at iscenesætte dig selv og din familie med sjove rekvisitter. Slut af med at dele din billedhilsen på museets online-gæstebog.

Oldtidsjagt og sjove missioner

Få udleveret et kort over oldtiden og tag på oldtidsjagt med hele familien. I bliver sendt ud i udstillingen på jagt efter Lillefolket, et lillebitte oldtidsfolk der gemmer sig i revner, hule træer og sprækker. Løs missioner, sjove opgaver og find Lillefolket alle de hemmelige steder.

Der er gratis adgang til museet, og alle aktiviteter er gratis.

#museumøstjylland #visitranders #visitaarhusregionen

Kontakt: mail@museumoj.dk / +45 87 12 26 68
Vis kort
31. Jul Andet

Tag på Kulturhusets sommerløb: "Byens helte"

Mandag den 21. juni til søndag den 8. august 2021, kl. 00.
Pris: Entré: Gratis billetter
Randers Bibliotek, Stemannsgade 2, Randers C
Sjovt GPS-løb for hele familien fra Kulturhuset..

Randers Kunstmuseum, Museum Østjylland og Randers Bibliotek er gået sammen om at lave et sjovt GPS-løb for hele familien i skolernes sommerferie.

På løbet kan du møde nogle af byens helte såsom Niels Ebbesen, Frk. Jensen, Sven Dalsgaard, spækhuggeren Spække og mange andre.

Læs mere på randerskunstmuseum.dk, randersbib.dk og museumoj.randers.dk.

Løbet kan gennemføres fra 21. juni til 8. august 2021
Vis kort
31. Jul Andet

Sommer i KlatreAutomaten

Søndag den 4. juli til søndag den 15. august 2021, kl. 10.
Pris: Entré: 195 kr
Hjemmeside: Se hjemmeside
KlatreAutomaten, Hadsundvej 164 A, Randers NØ
KlatreAutomaten holder sommer-åbent til og med uge 32, hver torsdag-fredag-lørdag-søndag fra kl. 10 og ALLE er velkommen!.

Vi glæder os til at give dig en af sommerens absolut fedeste oplevelser, når du klatrer til tops i KlatreAutomaten.

Hos os må du gerne klatre i møblerne og kravle på væggene - vi har desværre ingen gardiner, du kan svinge i... men vi har alle mulige andre super fede aktiviteter i 6, 10 og 16 meters højde.

Vi garanterer højde, adrenalin og store oplevelser, når vi sammen hepper, gisper og griner.

Kom og vær med!

Vi glæder os til dit besøg!
Vis kort
31. Jul Omvisning

Rundvisning i Elvis Museet

Torsdag den 1. juli til søndag den 15. august 2021, kl. 12.
Pris: Entré: 99 kr
Hjemmeside: Se hjemmeside
Memphis Mansion, Graceland Randers Vej 3, Randers SØ
Det er bestemt ikke kedeligt, når Henrik Knudsen viser rundt i Elvis Museet. Han fortæller om Elvis - manden og musikken - udvalgte museumsgenstande, og så er der altid lidt sjove anekdoter blandt de spændende historier..

Som du sikkert har hørt ude i byen, så er det ikke kedeligt, når Henrik Knudsen viser rundt i Elvis Museet. Her fortæller han om Elvis, manden og musikken, om udvalgte museumsgenstande, og så er der altid lidt sjove anekdoter blandt de spændende historier.

Henrik's samling regnes for at være én af de 10 største i verden, og er forsikret for 10 millioner kroner.

Effekterne bliver med jævne mellemrum skiftet ud med andre eller nye effekter, så der hele tiden er nyt at se i Elvis Museet
Vis kort
31. Jul Andet

Sommerbogen

Fredag den 11. juni til lørdag den 21. august 2021, kl. 06-22.
Randers Bibliotek, Stemannsgade 2, Randers C
De danske børnebiblioteker inviterer endnu en gang børn i alderen 6-15 år til at deltage i Danmarks største læsekonkurrence, Sommerbogen 2021..

Man kan deltage i Sommerbogen fra den 11. juni til den 21. august, og det er nemt at deltage: Hent et udfordringsark på dit lokale bibliotek, læs en masse gode bøger hen over sommeren, og vær med i konkurrencen om fede præmier. Hovedpræmien er: Tøm en boghandel på 5 minutter! Læs mere om Sommerbogen her
Vis kort