Skive Theater

Theaterpladsen 10, Skive

Onsdag den 11. december 2024, kl. 19.30.Funk/Blues/R&B

Organic3

Da to af klubbens udsendte reportere havde overværet en koncert med Organic3, stod det lysende klart, at trioen skulle en tur til Skive Jazzklub.

Det sker nu, hvor det er en stor glæde at kunne præsentere en koncert, der er gennemsyret af jazz, soul, blues, latin, et stænk jul en bemærkelsesværdig spillelyst åbenlys energi hos de garvede musikere.

Niels Ole Sørensen er en ægte musikalsk entreprenør, der med afsæt i det nordjyske med rund hånd spreder musikalske glæder initiativer ud til hele landet. Han har velfortjent modtaget P8 Jazz Prisen for denne utrættelige indsats, som endvidere omfatter, at han er formand for Tversted Jazz Days. Som musiker er han kendt som organist, komponist pianist. Under aftenens koncert betjener han sit orgel med stort overskud en smittende spilleglæde, der skaber en varm gemytlig stemning blandt publikum.

Uffe Steen har på det nærmeste opbygget sin helt egen fanskare her i klubben i kraft af mange eminente optrædener. Når han med venstre hånd slår an på sin guitar sker det med en virtuos legende lethed, som imponerer gang på gang. Han er en sand troldmand spillemand med finurlige udfoldelser på guitar.

Esben Bach har helt styr på sine trommestikker whiskers. Det ved vi fra tidligere koncerter, hvor man har kunnet nyde hans afstemte besnærende spil, der swinger bobler alt afhængig af trioens samspil.

Line-up: Niels Ole Sørensen - orgel
Uffe Steen - guitar
Esben Bach - trommer

Musikalsk festfyrværkeri for det brede publikum.

Entré: 50-150 kr

Køb/bestil billet