Kulturhuset Elværket

Kulturhuset Elværket

Ved Kirken 6
3600 Frederikssund
Tlf: 47 38 52 91
Hjemmeside
Åbent: Ma.-fr. kl. 11-16

Primært danner Elværket de attraktive og meget fleksible fysiske rammer om arrangementer foreninger o.an. iværksætter. Huset er brugerstyret med fuldtidsansat daglig leder. Personalegruppen er behjælpelig ved f.eks. opstilling til div. arrangementer. I salen kan gennemføres arrangemeneter med op til 150 sidende. I "caféen" skiftende udstillinger af arbejder fra hovedsageligt lokale amatørerViser 14 events fra/efter 18. apr. 2021

Ørene i maskinen - Teatret st. tv

Lørdag den 15. maj 2021, kl. 15.
Pris: Entré: 50 kr
Kulturhuset Elværket Ved Kirken 6, Frederikssund
"Ørerne i maskinen" er historien om noder og unoder, metronomer og ekkomaskiner og ikke mindst et gryende venskab. måske endda kærlighed? Om en dreng og en pige fra to forskellige verdner. Pigen går op i takt og tone, han er ligeglad, bare det swinger.

Pink Floyd Aften

Lørdag den 22. maj 2021, kl. 18.30.
Pris: Entré: Foredrag + Koncert 235 kr, Koncert 185 kr
Kulturhuset Elværket Ved Kirken 6, Frederikssund
Foredrag med Thomas Ulrik Larsen & Koncert. med Any Colour You Like - A Tribute To Pink Floyd. Der er plads til 100 personer til foredraget, som er unummerede siddepladser. Foredraget hænger sammen med selve koncerten og koster kr. 235,- Efter foredraget trækker man ud af salen, og der vil være en pause på ca. 30 min. Billetter efter først til mølle princippet. (Dørene åbner kl.18.00)

Koncerten er stående og har plads til 250 personer. Pris uden foredrag kr. 185,- Billetter efter først til mølle princippet. (Dørene åbner kl.20.45)

Foredrag + Koncert Kr. 235,-

Koncert Kr. 185,-

Vi glæder os til at se jer - Kom glad :-)

Homepage - Facebook - Video

Skidefuld Af Historier

Tirsdag den 8. juni 2021, kl. 16 & 19.
Pris: Entré: Voksen 125 kr, Børn 50 kr Køb/bestil billet
Kulturhuset Elværket Ved Kirken 6, Frederikssund
'Skidefuld af historier' er et intensivt teaterprojekt, hvor nuværende og tidligere hjemløse fortæller deres livshistorier i en professionelt opsat forestilling. I 'Skidefuld af historier' møder vi en håndfuld mennesker, der hudløst ærligt og usentimentalt deler deres helt personlige historie med publikum.

Dette er en autentisk og intim teaterform, der bringer os helt tæt på de historier og skæbner, der beriger og berører os. Vi tør godt love jer en anderledes og vedkommende forestilling

Koncert Med Los Cubraz

Lørdag den 26. juni 2021, kl. 20.
Pris: Entré: Voksen 150 kr Køb/bestil billet
Kulturhuset Elværket Ved Kirken 6, Frederikssund
Los Cubraz spiller for første gang nogensinde i Elværket. Det bliver en 'sidde ned'-koncert med fokus på son, bolero, cha cha cha og måske en lille smule salsa. En hyggelig aften med plads til at snakke, lytte, knipse og måske vippe forsigtigt med foden.
Pris: Entré: 50 + gebyr Køb/bestil billet
Kulturhuset Elværket Ved Kirken 6, Frederikssund
Foredrag. Stig Ladefoged er uddannet sygeplejerske med speciale i livsstilsmedicin og certificeret i plantebaseret ernæring.

Hør Stig fortælle om kostens indvirkning på vores fascinerende krop, tarmfloraens betydning for vores helbred og fokus på hvor effektive sunde livsstilsvalg er

Hjemløs

Onsdag den 25. august 2021, kl. 19.
Pris: Entré: Standardbillet 75 kr Køb/bestil billet
Kulturhuset Elværket Ved Kirken 6, Frederikssund
Kom og hør Søren og Mettes egen fortælling om hjemløshed og manglende retssikkerhed. Hør også om Søren og Mettes initiativ 'Hjemløsemarch 2019-2028', inspireret af Michael Valeurs roman 'Hjemløs' om den glemte hjemløsemarch i 1928. En skimmelsvampinficeret lejlighed blev starten på tre-et-halvt års mareridt for Søren og hans mor Mette. Hverken boligselskab eller kommune tog deres sag alvorligt.

Kom og hør Søren og Mettes egen fortælling om hjemløshed og manglende retssikkerhed. Hør også om Søren og Mettes initiativ 'Hjemløsemarch 2019-2028', inspireret af Michael Valeurs roman 'Hjemløs' om den glemte hjemløsemarch i 1928

The Corona-go-away-concert

Lørdag den 28. august 2021, kl. 18.
Pris: Entré: Voksen: Spisning og koncert 200 kr, Voksen: Koncert alene 100 kr Køb/bestil billet
Kulturhuset Elværket Ved Kirken 6, Frederikssund
Forhåbentlig giver vi coronaen det allersidste, velanbragte spark med denne fest og koncert! Lige siden halloween har vi haft TOTO 'N' THE TOTOS feat. Cundell stående backstage. Utålmodige, støjende, urolige, men så parate til denne vigtige fest.

Aftenens program

Fællesspisning, dernæst går TOTO 'N' THE TOTOS på scenen med et sæt fra bandets TOTO projekt. Efter en kort pause går TOTO 'N' THE TOTOS feat. Cundell i total partystemning med tonsvis af god dansemusik.

Husk danseskoene!

Isens hemmeligheder

Mandag den 6. september 2021, kl. 19.30.
Pris: Entré: Standard 100 kr Køb/bestil billet
Kulturhuset Elværket Ved Kirken 6, Frederikssund
Foredrag ved professor,ph.d., Dorthe Dahl-Jensen.

Psykiatrien på Sct. Hans

Tirsdag den 14. september 2021, kl. 19.30.
Pris: Entré: Voksen 180 kr Køb/bestil billet
Kulturhuset Elværket Ved Kirken 6, Frederikssund
Tidl. overlæge ved Sct. Hans, Karin Garde, holder foredrag om psykiatrien på Sct. Hans d. 14.9.2021 og viser rundt på Sct. Hans d. 18.9.2021. Man kan vælge begge arrangementer for 180 kr. eller kun foredraget for 100 kr.

I' De Fucking Bedste

Torsdag den 14. oktober 2021, kl. 16.
Pris: Entré: Teenagere 50 kr, Voksen 100 kr Køb/bestil billet
Kulturhuset Elværket Ved Kirken 6, Frederikssund
I' DE FUCKING BEDSTE er en hyldest til teenagere og deres superkræfter. En fejring af de år, hvor man næsten kan flyve. En festforestilling hvor vi minder de unge (og alle os andre) om, hvor mange fantastiske egenskaber teenagere rummer.