Kalender

Dato

Kategori


Søg i kategori

Viser 243 events i Randers Kommune mellem 20. mar. og 18. apr. 2019

21. Mar Foredrag

Camino og Tapas - et foredrag v/ Eva Michaelsen

Tor. d. 21. marts 2019, kl. 18.
Pris: (Entré: 185)
AOF Randers, Odinsgade 4, Randers C
Camino og Tapas Denne aften er en hyldest til det spanske! Vi indleder med et foredrag om den spanske pilgrimsrute og får inspiration, billeder og praktiske råd ved pilgrim Eva Michaelsen..
Vis kort
21. Mar Møder

Menighedsrådsmøde

Tor. d. 21. marts 2019, kl. 18.30-22.
Kristrup Kirke og sognegård, Ørneborgvej 5, Randers SØ
Vis kort
21. Mar Møder

Offentligt menighedsrådsmøde

Tor. d. 21. marts 2019, kl. 19.
Enghøj Sognegård, Enghøj Allé 10, Randers NV
Vis kort
21. Mar Foredrag

Lars Christiansen - efter slutfløjtet

Tor. d. 21. marts 2019, kl. 19.
Pris: (Entré: 279,-)
Hjemmeside: Se hjemmeside
Arena Randers, Fyensgade 1, Randers C
Efter først at have begejstret tusindvis af mennesker i håndboldhaller og ved TV-skærme rundt i Europa, turnerede Lars Christiansen med stor succes for et par år siden landet tyndt med sine enormt underholdende foredrag..

Lars Christiansen er nu klar med et helt nyt foredrag, hvor han lukker op for endnu flere anekdoter - og går helt tæt på! Både i forhold til sin egen karriere, i forhold til sit syn på håndbold-Danmark 2019 og nogle af nyere tids succeser, men også mere turbulente og kontroversielle perioder i dansk håndbold. Noget han som håndbold-kommentator selvfølgelig har været lidt tættere på end de fleste.

Kom med bag kulisserne
Udover masser af sjove håndboldhistorier og kig bag kulisserne ved EM- og VM-slutrunder, den danske og tyske håndboldliga og livet som kendt håndboldstjerne, så åbner Lars også ærligt op for den tid som kommer bagefter! Og ikke mindst det spørgsmål, som rigtig mange store sportsstjerner (nok flere end vi tror) slås med: Hvad så, nu?

For hvordan finder du retning, mening, mål og sammenhæng i dit livs nye kapitel efter den aktive sportskarriere er stoppet. Og harpiks og håndboldsko er lagt på hylden! Og din hverdag og weekender pludselig ikke længere er super-tilrettelagte med træning og kampprogrammer? Og stilheden efter sidste slutfljøt næsten larmer!

Lars lover, at det bliver både hudløst ærligt, men også super underholdende!

Tid til dit spørgsmål
Og så snydes du selvfølgelig heller ikke for Lars'"berømte" og underholdende speed-spørgerunder. hvor du får lov at spørge ind til hvad som helst. Men så også skal kunne tåle et rapt modsvar

5.499 mål for landsholdet og Flensburg-Handewitt
Lars Christiansen er en af de mest succesrige danske håndboldspillere med en utrolig karriere og en lang rekordliste.Allerede som ungdomsspiller opnåede han betegnelsen "verdens bedste". I en periode over 20 år scorede han 1503 mål i 338 A-landskampe, hvilket er suveræn dansk rekord. I det meste af sin karriere spillede han i Flensburg-Handewitt. Her måtte modstandernes målmænd 3996 gange se sig passeret af Lars' finurlige skud. Han blev udnævnt som "årets borger" i Slesvig Holsten, og efter sit stop i klubben blev pladsen omkring klubbens hjemmebane omdøbt til Lars Christiansens Platz. Lars er i dag optaget i sportens Hall of Fame og håndboldekspert på TV2, hvor han deler ud af sin ekspertviden og anekdoter fra en lang og succesrig karriere
Vis kort
21. Mar Foredrag

Generalforsamling derefter fortælling om jøderne i Randers

Tor. d. 21. marts 2019, kl. 19.
Hjemmeside: Se hjemmeside
Randers Fritidscenter, Vestergade 15, Randers C
Henning Immanuel Hall, sognepræst emeritus fortæller med udgangspunkt i gamle bygninger og gravminder om jøderne i Randers, om synagoger, traditioner mm og længslen efter Jerusalem, der manifesterer sig i dannelsen af det moderne Israel..
Vis kort
21. Mar Andet

Cph Dox: Håbets Ø

Tor. d. 21. marts 2019, kl. 19.
Pris: (Entré: 35 kr) Køb/bestil billet
Randers Bibliotek, Stemannsgade 2, Randers C
Løftet om udvikling tænder håb for fremtiden i Grønland, i en smuk og stemningsfuld film om drømmen om uafhængighed..

Drømmen om uafhængighed lever i Grønland. Håbet får nyt liv i 2006, hvor et stort amerikansk aluminiumselskab annoncerer sine planer om at åbne en fabrik til flere milliarder dollars den lille, isolerede bygd Maniitsoq på landets vestkyst. Projektet ville medvirke til at gøre landet økonomiske uafhængigt af Danmark. Fremtiden ser lys ud, og projektet mødes med forventningsfuld begejstring af byens indbyggere. Men årene går. En socialarbejder og en ung kvinde er vores ankerpersoner i et lille samfund, hvor håbløsheden og en destruktiv drukkultur truer. Landets storslåede natur er et tavst vidne til tidernes skiften
Vis kort
21. Mar Andet

Klarsynsaften med et twist

Tor. d. 21. marts 2019, kl. 19.15.
Pris: (Entré: 255 kr + evt. gebyr) Køb/bestil billet
Værket - Turbinen, Sven Dalsgaards Plads 1, Randers C
Koncertsalen kl. 19.15 Børn under 16 år kan ikke deltage grundet mange børns sensitivitet og åbenhed overfor åndelige fænomener. Indtagelse af alkohol eller stoffer må ikke ske før eller under aftenen..

I selskab med to erfarne medier - clairvoyant Jeanie Marie Solberg og Sebbastian Lorantius som tager kontakt til den åndelige verden. Arrangør: Lorantius Life Spiritualist Foto, video, audioudstyr og drikkevarer må ikke medtages. Børn under 16 år kan ikke deltage
Vis kort
21. Mar Revy/kabaret

Så Længe Vi Lever

Tor. d. 21. marts 2019, kl. 19.30.
Pris: (Entré: børn/unge: 75 kr, gruppe, børn/unge: 40 kr, gruppe, stud. over 25 år: 40 kr, gruppe, voksne : 110 kr, løssalg: 150 kr, seniorer: 150 kr, studer) Køb/bestil billet
Randers EgnsTeater, Mariagervej 10, Randers C
Cabaret. Aldersgruppe: Fra 18 år. Varighed: 90 min med pause..

John og Lone mødes på et spa-hotel i et underligt ingenmandsland. Måske er det Himlen. Måske er det Helvede. Det sidste er nok mest sandsynligt, for det hvidklædte personale serverer gyselige grøntsagssmoothies i stedet for kølige fadøl.
Årets vinterkabaret 2019 tager udgangspunkt i John Mogensen og Lone Kellermann. I deres passionerede, kunstneriske temperamenter og i deres mange fantastiske sange. Hvad sker der mon, når man lader to så farverige personligheder tørne sammen for fuldt skrald på scenen?
SÅ LÆNGE VI LEVER bliver rullende rock og grumme grin. Sarte sjæle og blødende ballader. Vi kommer temmelig langt fra den rene idyl, og det bliver helt sikkert ikke kedeligt!

Medvirkende: Lone Rødbroe, John Batz, Nana Weintraube Schwartzlose, Jacob Venndt

Instruktør: Gunvor Reynberg
Dramaturg: Tine Eibye
Lysdesigner: Mathias Hersland
Vis kort
21. Mar Andet/Ukendt

Sko/Torp

Tor. d. 21. marts 2019, kl. 20.
Pris: (Entré: 295 kr + evt. gebyr) Køb/bestil billet
Hjemmeside: Se hjemmeside
Værket - Turbinen, Sven Dalsgaards Plads 1, Randers C
Turbinen unummererede siddepladser kl. 20.00 Dør åbner kl. 19.00 Varighed: 2 x 40 min Arrangør: Turbinen Foto, video, audioudstyr og drikkevarer må ikke medtages. Dørene åbnes kl. 19.00..
Vis kort

John Mogensen Live Duo

Fre. d. 22. marts 2019, kl. 13.30 15.30.
Pris: (Entré: 50)
Randers Fritidscenter, Vestergade 15, Randers C
Karsten Loft og Brian Thomsen tager publikum med ud på den musikalske rejse, som John Mogensens liv var. Med look, stemme og karisma kommer de meget tæt på den rigtige John Mogensen. Hits på stribe bliver fremført. Der serveres kaffe og kage..

Alle er velkomne.
Oplysninger: Yvonne Petersen, tlf. 21 56 10 39
eller Ebba Offenbach, tlf. 21 27 17 94
Vis kort