Kalender

Dato

Kategori


Søg i kategori

Viser 313 events i Randers Kommune mellem 29. feb. og 29. mar. 2020

2. Mar Andet

Nørkleklubben

Mandag den 2. marts 2020, kl. 19-21.
Essenbæk Kirke, Volkmøllevej 2, Assentoft, Randers SØ
Nørkleklubbens deltager arbejder flittigt den første mandag i hver måned. Mød op i Sognehuset hvis du har tid, overskud og lyst..
Vis kort

Lyt & Riverside Gospelchoir

Mandag den 2. marts 2020, kl. 19.30.
Pris: (Entré: Billetter: 100 kr Studerende/ børn u. 12: 75 kr)
Hjemmeside: Se hjemmeside
Sct. Clemens Kirke, Parkboulevarden 15, Randers C
Gospel møder rytmisk a cappella! Vi slår dørene op for en skøn dobbeltkoncert med Riverside Gospelchoir og koret Lyt. På denne aften vil du både kunne opleve korene hver for sig og sammen, det bliver både hjertevarmt og festligt!.

Billetter kan købes på: https://billetfix.dk/da/e/lyt-riverside-gospelchoir/

Obs!! Resterende billetter sælges i døren.

Om Lyt
Lyt er et rytmisk a cappella-kor, hvis repertoire præges af bløde samklange, smukke melodier og stærke tekster fra danske og skandinaviske sangskrivere. Sangene skal, som korets navn slår fast, netop lyttes til og mærkes, mens de sniger sig ind i øregangen og finder vej helt ind i hjertekulen.
Det aarhusianske kor har bl.a. optrådt som backing for Tina Dickow, Thomas Buttenschön, Kajsa Vala og In Lonely Majesty og turneret i Danmark og Tyskland.

Om Riverside Gospelchoir
Stærke performances, håndplukkede sangere, medrivende koncerter, fantastiske solister og en dirigent i topklasse gør, at Riverside Gospelchoir, igen og igen, markerer sig som en seriøs medspiller på den danske gospelscene.
Korets livsbekræftende sange rører ved hjertet, giver plads til eftertænksomhed og man kan ikke undgå at blive begejstret og revet med af de store følelser
Vis kort
3. Mar Andet

Babysalmesang

Tirsdag den 3. marts 2020, kl. 09.30.
Spentrup Kirke, Hastrupvej 1, Spentrup
Vis kort
3. Mar Foredrag

Højskoleformiddag

Tirsdag den 3. marts 2020, kl. 10.
Pris: (Entré: 75 kr)
Sct. Mortens Hus, Staldgårdsgade 2, Randers C
Biskop over Ribe Stift, Elof Westergaard, holder foredrag over emnet "Kirkegårdskultur"..

Kirkegårdskultur og begravelsesskikke er under forandring. Elof Westergaard har gennem flere årtier fulgt med i udviklingen af dansk kirkegårdskultur. Han vil i sit foredrag tale om kirkegårdene og deres betydning, om nutidig gravkultur og udvikling
Vis kort
3. Mar Andet

Babysalmesang

Tirsdag den 3. marts 2020, kl. 10-11.
Hornbæk Kirke, Randers, Hornbæk Kirkevej 9, Hornbæk, Randers NV
En hyggelig formiddag på de midstes præmisser. Vi mødes i Hornbæk kirke til en halv times sang, dans og leg. Efterfølgende er der mulighed for at amme, pusle, drikke kaffe og sludre med de andre i sognegården..
Vis kort
3. Mar Foredrag

Jesu liv som krimi

Tirsdag den 3. marts 2020, kl. 10.30-13.30.
Pris: (Entré: 80 kr)
Kristrup Sognegård, Ørneborgvej 5, Randers SØ
Ved lektor Kasper Bro Larsen..

Historien om Jesu liv er en kriminalgåde af verdenshistoriske dimensioner. Men hvem var den historiske Jesus? Bibelforskningen har været på jagt efter svaret i 200 år. Og forslagene er mangfoldige: en politisk revolutionær, en hippiefilosof, en jødisk freelance-rabbi, en bondeprofet eller en healer-charlatan. Foredraget vil tegne en skitse af den historiske Jesus og give et bud på, hvorfor romerne endte med at henrette ham. Foredraget bygger på forfatterens bog Jesus i Aarhus Universitetsforlags serie med Tænkepauser
Vis kort
3. Mar Andet

Babysalmesang

Tirsdag den 3. marts 2020, kl. 11.15.
Sct. Clemens Kirke, Parkboulevarden 15, Randers C
Babysalmesang er for de helt små mellem 0 og 10 mdr. og deres voksne. I kurset kan man hente inspiration til, hvordan man selv kan synge, danse og lege musik og livsglæde ind i barnet. Der kræves ingen forudsætninger..

Alle kan være med J Babysalmesang er en sjov og utraditionel måde at udvide sit sang- og salmekendskab på, i et herligt samspil med sit barn og andre forældre og børn. Vi synger og danser til både gamle salmer og nyere småbørnssange, flyver med tørklæder, vugger, bruger rasleæg mm. Alt sammen i en hyggelig og afslappet atmosfære i kirkerummet. Bagefter er der mulighed for en forfriskning i Clemenshuset. Det musikalske samvær styrker det intense nærvær barn og forældre imellem og er med til at udvikle barnets sanser, sprog og følelsesliv. Musikpædagog Birgitte Debel Krag, Randers Musikskole leder forløbet. Hvem? Småbørn mellem 0 og 10 mdr. og deres Voksne.Hvornår? 10 mandage kl. 11.15-12.00 (minus mandag 10/2). Start 21. januar Hvor? Sct. Clemens kirke, Parkboulevarden 15, 8900 Randers C Pris? Gratis Tilmelding, er nødvendigt pga. begrænset deltagerantal, til: Birgitte Debel Krag: E-mail: rbkrag@gmail.com eller tlf: 30137099
Vis kort

Randers Sygehusmuseum

Tirsdag den 3. marts 2020, kl. 14 til 17.
Pris: (Fri entré)
Randers Centralsygehus, sygehusmuseet, Skovlyvej 15, indgang 1, Randers NØ


Sygehusmuseet er et lokalt museum, der viser udviklingen af diagnoser og behandling på Randers sygehusene frem til i dag..

Museet rummer en omfattende samling af gamle instrumenter, apparatur, maskiner, fotos o.s.v. og der kan vises korte DVD- film om nye operationsmetoder m.v.

Museets adresse er: Regionshospitalet Randers Skovlyvej 15 8900 Randers NØ Indgang A

Gruppebesøg uden for åbningstiderne kan bestilles via informationen, tlf. 7842 0000
Vis kort
3. Mar Foredrag

At synge våren ind

Tirsdag den 3. marts 2020, kl. 14.30.
Pris: (Entré: 50 kr inkl. kaffe m brød)
Enghøj Sognegård, Enghøj Allé 10, Randers NV
Elly Hansen, Birte Aarup og Hans Henrik Larsen har siden 2008 turneret med deres foredrag "Ord og toner i fugleperspektiv". Der findes mange sange og digte. Publikum inviteres til at synge med på sangene, ligesom fuglenes egen sang præsenteres..

Elly Hansen, Birte Aarup og Hans Henrik Larsen har siden 2008 turneret med deres foredrag "Ord og toner i fugleperspektiv". De har truffet hinanden i Vestervig, Agger og Hurup kirker som henholdsvis kirketje-ner, kirkesanger og organist. Elly og Hans Henrik er bidt af en gal fugl og ivrige foto-grafer, medens Birte er interesseret i sange og digte. Fuglene har in-spireret digtere gennem alle tider. Der findes derfor et righoldigt ma-teriale af sange og digte, som beskriver fuglene, og deres foredrag er målrettet årstidens og egnens fugle. Publikum inviteres til at synge med på sangene, ligesom fuglenes egen sang præsenteres. Det hele krydres med lidt fuglefakta samt en masse billeder
Vis kort
3. Mar Andet

Åben StrikkeCafé på dit bibliotek!

Tirsdag den 3. marts 2020, kl. 14.30.
Pris: (Gratis billetter) Køb/bestil billet
Randers Bibliotek Øst, Udbyhøjvej 81, Randers NØ
Kom til StrikkeCafé på tirsdage i lige uger..

Tag strikketøjet eller hækletøjet samt dine gode mønstre og ideer med til Randers Bibliotek Øst. Der bliver mulighed for en god snak om modeller, mønstre, garner og strikketeknikker, mens pindene gløder, og trøjerne vokser.
Vi er klar med kaffe og te.
Del viden om og få inspiration til forårets håndarbejder!
Vis kort