Kalender

Dato

Kategori


Søg i kategori
Indtast nyt arrangement Ret info
Sidst rettet
19/5 2017
Maltfabrikken
Maltvej 4-12
8400 Ebeltoft

Yderligere information: Hjemmeside
GPS-info: Lat 56.2006, Lon 10.6789


Viser 32 events fra/efter 25. sep. 2020

25. Sep Andet/Ukendt

I Think Youre Awesome & Taga String Quartet

Fredag den 25. september 2020, kl. 20-22.
Pris: (Entré: 130 kr) Køb/bestil billet
Maltfabrikken,
Maltvej 4-12, Ebeltoft
"The Next Big Thing i dansk jazz" - ordene er Niels Overgaards (Jazznyt), og vi kan kun give ham ret. I Think You're Awesome et kreativt kraftværk, der med kærlighed og spilleglæde udfordrer og begejstrer..

Med deres forfriskende og udogmatiske blanding af jazz, indie, country, afro og pop har de gennem deres mere end ti år lange levetid spillet udsolgte koncerter i hele landet, er blevet spillet mere end 1400 gange i radioen og har opnået over en halv million streams.

I Think You're awesome har, foruden Berlin-baserede Taga String Quartet, samarbejdet med blandt andre Aarhus Jazz Orchestra, Jakob Buchanan, Røgsignal, Christian Vuust og Ole Fessor Lindgren. I 2020 barsler de med ikke færre end tre udgivelser, der viser bandets legende tilgang til al slags musik.

I samarbejdet med Taga String Quartet blandes nordiske klange, minimalistisk klassisk musik, jazz og electronica i én stor, livsbekræftende smeltedigel. Ved denne koncert kan samarbejdet opleves i værket Suite To Be You And Me, der er skrevet af kapelmester Jens Mikkel Madsen. Suiten blander de to gruppers særlige lyd og låner af hinandens styrker.

I Think You're Awesome

Jens Mikkel Madsen - bas

Alex Jønsson - guitar

Morten Kærup - guitar/banjo

Lars Fiil - keys

Frej Lesner - perc./electronics

Andreas Skamby - trommer

Taga String Quartet

Louise Gorm -violin

Jessica Ling - violin

Madlen Breckbill - bratch

Maria Edlund - cello
Vis kort
26. Sep Andet

2-års fødselsdag - Ebeltoft

Lørdag den 26. september 2020, kl. 10.
Pris: (Gratis billetter) Køb/bestil billet
Maltfabrikken,
Maltvej 4-12, Ebeltoft
Nærvær, samvær og gode oplevelser for familien er i højsædet, når Syddjurs Bibliotek traditionen tro inviterer til fødselsdag for kommunens 2-årige og deres voksne..

Børnebibliotekarerne vil sammen med børnene lege og synge sange, der stimulerer fødselarernes sprog og motorik. Der vil være kage og en gave med gode bøger til alle fødselsdagsbørnene. Fødselsdagsfesten er for alle børn, der fylder 2 år i efteråret 2020.

Der er rig mulighed for at gå på opdagelse i børnebiblioteket bagefter, hvor man også kan få lavet et lånerkort.

Begrænset antal pladser - husk tilmelding!
Vis kort
2. Okt Andet/Ukendt

Nancy Harms/Peter Rosendal Quartet

Fredag den 2. oktober 2020, kl. 20-22.
Pris: (Entré: 150 kr) Køb/bestil billet
Hjemmeside: Se hjemmeside
Maltfabrikken,
Maltvej 4-12, Ebeltoft
Nancy Harms er født i Minnesota i det amerikanske midtvest, og er i øjeblikket bosiddende i New York. Trods sin unge alder har hun slået sit navn fast som en del af den amerikanske østkysts jazzscene..

I september 2014 havde Nancy Harms stor succes med sin danske debut - en række koncerter på "The Standard" I København - og hun har siden spillet udsolgte koncerter i blandt andet Musikkens Hus i Aalborg, Dexter i Odense og på Værket i Randers.

For øjeblikket er Nancy sammen med Peter Rosendal i gang med at skabe ny musik, som tematiserer Danmark set igennem Nancys øjne. Nancy nærer en stor kærlighed til Danmark, og det er både interessant og forfriskende at opleve sit eget land gennem hendes musikalske fortolkning. Musikken udgives i løbet af 2020, og kan i oktober opleves på Kulturloft i Ebeltoft.

I komponisten og pianisten Peter Rosendal har Nancy fundet den perfekte samarbejdspartner, når det handler om at indfange den danske grundtone. Med Peters mangeårige erfaring og store kærlighed til dansk folkemusik, kombineret med et virtuost jazzøre, rammer Harms og Rosendal sammen en stil, som formår at være på én gang amerikansk og umiskendeligt skandinavisk.

Nancy Harms har turneret i Norge, Italien, Thailand, USA og England, og kan ofte opleves på jazzklubber som Birdland og Kitano i New York, Sunset-Sunside i Paris og Herr Nielsen i Oslo. Siden sin debut i Danmark har hun spillet mere end 50 koncerter rundt i landet med sit danske line-up:

Nancy Harms: Vokal

Peter Rosendal: Flygel

Graig Earle: kontrabas

Janus Templeton: trommer

Nancys album "Dreams in Apartments" (2015) fik store roser blandt andet I The Wall Street Journal (5 stjerner), NPR, All About Jazz og Jazz Weekly. I 2016 turnerede hun i forbindelse med udgivelsen af sin "Ellington at Night", som består af moderne, friske arrangementer af Duke Ellington og Billy Strayhorns kompositioner. Også denne koncertrække vakte begejstring blandt anmelderne.

Det skriver anmelderne:

"...she engages the listener by seeming to put her whole soul completely forward...after hearing her just once, you'll never want to let her go."

Will Friedwald, The Wall Street Journal (USA)

"Harms is an original with a truly special voice and style... She could - and should - go a long way."

Bob Protzman, Downbeat Magazine (USA)

"... her renditions were stream-of-consciousness reflections by a singer reining in emotions until they exploded from within ... The final impression left by Ms. Harms was of an enigmatic woman of mystery forging her own path."

Stephen Holden, New York Times (USA)

"Finally got around to listening to NANCY HARMS - my loss all these months - she is very good; good selection too ... Her timbre has a delicious edge to it, and her time is very fine."

Forfatter og anmelder Gary Giddins (USA)

Officiel
Vis kort
6. Okt Foredrag

Pjerrot - Livet Set Med Hvid Vinkel

Tirsdag den 6. oktober 2020, kl. 19-00.
Pris: (Entré: 165 kr) Klik her for at tilmelde dig
Hjemmeside: Se hjemmeside
Arrangør: FOF Djursland
Maltfabrikken,
Maltvej 4-12, Ebeltoft
V/ Pjerrot Kurt Flemming..

Livet set med hvid-vinkel - med Kurt Flemming, Bakkens Pjerrot gennem 23 år.

Foredraget tager udgangspunkt i hans eget liv, Kurt Flemming fortæller om en fantastisk barndom. Om en meget svær skoletid. Om at træffe nogle svære valg. Om en lang idrætskarriere på højt niveau. Om drømmen om at blive artist, på trods af en lille talent, men en stor vilje. Om at bevare det positive, selv når døden kommer meget tæt på.

Om at lave 900 - 1000 forestillinger hvert år og alligevel glæde sig til den næste.

Ud over jobbe som Bakkens Pjerrot skriver Kurt Flemming også teaterstykker, skriver revynumre, er mimer, skuespiller, instruktør og spiller også dukketeater. Han underviser også unge talenter, producere forestillinger til andre artister, underviser i mime og sceneoptræden. Han er også ved at skrive en bog om livet som artist og en novellesamling.

Desuden holder han mange foredrag med så forskellige emner som, børneopdragelse, døden, Caminoen, arbejdsglæde og livet som artist.
Hans mål med foredragene er, at tilhørerne kan omsætte nogle af hans valg i livet til noget de selv kan bruge i deres eget liv.

Foredraget tilbydes i samarbejde med Ældre Sagen, Ebeltoft som også sælger billetter.

Start din foredragsaften med en dejlig spisning i Café Lundberg. Forudbestilling nødvendig på www.lundbergspisehus.dk

Parkering ved Fregatten Jylland
Vis kort
9. Okt Andet/Ukendt

The white album

Fredag den 9. oktober 2020, kl. 20-22.
Pris: (Entré: 150 kr) Køb/bestil billet
Maltfabrikken,
Maltvej 4-12, Ebeltoft
Entré 150 kr. (med. 120 kr.). The White Album. De skæggede sangere, guitarister og komponister i The White Album søger ind til den kerne, der samlede dem: Nærværende nordisk folk spillet af tre humørfyldte venner..

Claus Arvad, Frederik Vedersø og Ja. Entré 150 kr. (med. 120 kr.)

The White Album

De skæggede sangere, guitarister og komponister i The White Album søger ind til den kerne, der samlede dem: Nærværende nordisk folk spillet af tre humørfyldte venner.

Claus Arvad, Frederik Vedersø og Jakob Eilsø - udgør tilsammen The White Album.

The White Album startede deres karriere med at turnere England tyndt tilbage i starten af 10'erne, hvor de blot var tre mand med et hav af instrumenter i bagagen og en stak sange komponeret i sommerhuset. Sange der skulle kunne stå alene og nøgne for sig selv uden den store produktion udenpå.

The White Album er en trio med dybe afsæt i den fynske muld. Trioen kan i marts 2020 fejre deres 10-års jubilæum og markerer det med et nyt album, samt en omfattende turné i både ind og udland.

Bandet har haft succes både herhjemme og i udlandet med live shows, er spillet på diverse radiokanaler samt optrådt til prisuddelinger og tv-shows heriblandt Kronprinsparrets Priser og Danmarks Radios store juleshow.

Mere end 20 års venskab ligger til grund for den kærlige, underfundige og humoristiske stemning som bandet skaber til deres koncerter. Musikken tager afsæt i et følsomt univers og sangene emmer af nordisk melankoli og eftertænksomhed med den gode melodi og trestemmige herrevokaler i højsædet.

Det kommende album, der er gruppens fjerde af slagsen, bibeholder den ånd, der har gennemsyret tidligere tiders udgivelser i The White Album, men vidner samtidig om en udvikling fra en akustisk minimalisme, til et mere fremadskuende udtryk med et drys af kreativ legesyge, der frygtløst flirter med forskellige genrer og lyduniverser.

Albummet og koncerterne fremstår som en dybfølt men farverig legestue for de tre midaldrende venner, der har nok anekdoter og minder at dele ud af.

"Sammen dækker vi tre alle pladser. Jakob er oprindeligt trommeslager, Frederik er guitarist, og jeg er bassist. Så det handler også om at give os selv en ny udfordring i opsætningen og arrangementerne, ift. til sidste tour, hvor det var hele var 100 akustisk. Enkelte numre skriger bare på at blive leveret med mere smæk på, end vi kan, når vi kun sidder med tre akustiske guitarer," siger Claus Arvad
Vis kort
10. Okt Andet

Fantasy til Tweens / for de 9-10 årige

Lørdag den 10. oktober 2020, kl. 10.30.
Pris: (Gratis billetter) Køb/bestil billet
Maltfabrikken,
Maltvej 4-12, Ebeltoft
Er du vild med troldmænd, tryllestave, drager og magi? Kom og mød din bogpusher, som giver dig inspiration til fede fantasybøger..

Du kender sikkert de fantastiske Harry Potter-bøger. Men der findes masser af andre supergode fantasy-bøger, som bare venter på at blive læst af dig!

Gratis
Tilmelding nødvendig
Vis kort
10. Okt Andet

Fantasy til Tweens / for de 11-13-årige

Lørdag den 10. oktober 2020, kl. 11.30.
Pris: (Gratis billetter) Køb/bestil billet
Maltfabrikken,
Maltvej 4-12, Ebeltoft
Er du vild med troldmænd, tryllestave, drager og magi? Kom og mød din bogpusher, som giver dig inspiration til fede fantasybøger..

Du kender sikkert de fantastiske Harry Potter-bøger. Men der findes masser af andre supergode fantasy-bøger, som bare venter på at blive læst af dig!

Gratis
Tilmelding nødvendig
Vis kort
10. Okt Foredrag

Rundvisning på Maltfabrikken

Lørdag den 10. oktober 2020, kl. 14-15.30.
Pris: (Entré: 45 kr) Køb/bestil billet
Arrangør: Komiteen Ny Malt
Maltfabrikken,
Maltvej 4-12, Ebeltoft
Maltfabrikken er historisk - og fuld af gode historier Kom rundt på hele fabrikken i selskab med en af dem, der kender stedet og historierne ud og ind..

I mere end et århundrede forsynede S.B. Lundbergs Maltfabrik både danske og udenlandske bryggerier med malt. Hør om fortiden, da maltfremstilling var hårdt arbejde - og om fabrikkens historie i det nye årtusinde, hvor en historisk, men forfalden industribygning genopstod som levende center for kunst, kultur og erhverv.

Mødested: Ved Brewpubben, Maltvej 12, 8400 Ebeltoft
Vis kort
11. Okt Foredrag

Rundvisning på Maltfabrikken

Søndag den 11. oktober 2020, kl. 14-15.30.
Pris: (Entré: 45 kr) Køb/bestil billet
Arrangør: Komiteen Ny Malt
Maltfabrikken,
Maltvej 4-12, Ebeltoft
Maltfabrikken er historisk - og fuld af gode historier Kom rundt på hele fabrikken i selskab med en af dem, der kender stedet og historierne ud og ind..

I mere end et århundrede forsynede S.B. Lundbergs Maltfabrik både danske og udenlandske bryggerier med malt. Hør om fortiden, da maltfremstilling var hårdt arbejde - og om fabrikkens historie i det nye årtusinde, hvor en historisk, men forfalden industribygning genopstod som levende center for kunst, kultur og erhverv.

Mødested: Ved Brewpubben, Maltvej 12, 8400 Ebeltoft
Vis kort
12. Okt Foredrag

Rundvisning på Maltfabrikken

Mandag den 12. oktober 2020, kl. 14-15.30.
Pris: (Entré: 45 kr) Køb/bestil billet
Arrangør: Komiteen Ny Malt
Maltfabrikken,
Maltvej 4-12, Ebeltoft
Maltfabrikken er historisk - og fuld af gode historier Kom rundt på hele fabrikken i selskab med en af dem, der kender stedet og historierne ud og ind..

I mere end et århundrede forsynede S.B. Lundbergs Maltfabrik både danske og udenlandske bryggerier med malt. Hør om fortiden, da maltfremstilling var hårdt arbejde - og om fabrikkens historie i det nye årtusinde, hvor en historisk, men forfalden industribygning genopstod som levende center for kunst, kultur og erhverv.

Mødested: Ved Brewpubben, Maltvej 12, 8400 Ebeltoft
Vis kort