Bremen Teater

Nyropsgade 39-41, Copenhagen V

Friday 29 September 2023, 6 pm.Children

Jonas Mogensen - Trummerum 2023

Jonas mogensen - trummerum - comedy Tour 2023. Jonas Mogensen er, efter 12 år i dansk stand-up, klar med sit første onemanshow. I efteråret 2023 kommer han rundt på de danske scener med sine observationer om dagligdagens trummerum.

Jonas Mogensen vandt i 2015 talentprisen ved Zulu Comedy Galla har siden da vist sit store talent både på livescenen på TV. Derudover har han gjort sig som tekstforfatter på diverse underholdningsprogrammer, indtil han makkeren, Kasper Gross, fik hul igennem med deres egen tv-serie, Minkavlerne, der igennem 3 sæsoner har vist sig at være en regulær seermagnet for TV2 zulu. Sidst men ikke mindst, så udmærkede han sig i efteråret 2021 ved at vinde 5. sæson af TV2's store underholdningssucces, Stormester.

Jonas Mogensen har en unik evne til at se det store i det små, fra en helt skæv vinkel med så tør en levering, at man ikke kan holde grinene tilbage.

Jonas siger selv om showet:

"Efter Minkavlerne andet tv har fyldt rigtig meget for mig de seneste år, kan jeg mærke, at jeg tænger til at komme ud lave en masse stand-up. Jeg synes, det er ved at være tid til, at jeg laver mit første onemanshow. Det er selvfølgelig nervepirrende, men et par af min mors strikkeveninder har forsikret mig om, at det nok skal gå.

Showet bliver en sammensætning af små fortælleringer fra min mine nærmestes hverdag. Ikke fordi der sker alle mulige vilde ting i mit liv. Tværtimod, så er jeg på mange måder en helt gennemsnitlig, dansk familiefar. Det bliver mere en lille fejring af de små nære ting, som tilsammen udgør hverdagens trummerum. Og vi lever jo i en tid, hvor vi er blevet meget bevidste om, at de små ting kan have indflydelse på de store. Jeg tror i hvert fald, det ville klæde mig at ændre et par vaner - selvom jeg ikke rigtig gider.
Til gengæld glæder jeg mig virkelig til at komme rundt i landet optræde, jeg skal gøre mit for, at det både bliver vedkommende skide sjovt".

Kom grin med når Jonas Mogensen indtager landets scener med sin underspillet fantasifulde stil. Standup skal opleves live!

Entrance fee: 275 DKK

Buy/order ticket