Cypresvej 25, Kolding

Saturday 7 September 2024, 10 am.

Running/Athletics

Løb Mellem Husene Kolding

"Løb Mellem Husene" er et familieløb med noget for enhver smag: 5 km løb, 5 km gåtur, og et Børneløb. Alle deltagere modtager en lækker løbetrøje, en specialdesignet medalje, og har chancen for at vinde en af de mange fantastiske lodtrækningspræmier.

'Løb Mellem Husene' finder sted lørdag den 7. september! Vælg mellem en 5 km løbetur, en afslappet 5 km gåtur, eller vores sjove 1,6 km børneløb. Forældre løber gratis med i børneløbet! Børn er velkomne til at deltage på løbecykel, cykel eller løbehjul til både Børneløb eller sammen med mor og far på 5 km distancen

Nyd den smukke Bydel omkring Munkevængets Skole.

Alle deltagere får en flot løbetrøje, en specialdesignet medalje og deltager i lodtrækning om de flotte lodtrækningspræmier.

Der er præmier til de hurtigste herre, kvinder og børn samt blive hædret på et banner som vil hænge i bydelen til næste år løb! Er du ikke en af de hurtigste løbere eller synes det er mere interessant at gå, så kan du vinde en af de mange lodtrækningspræmier.

Tilmelding sker på Sportstiming.dk - Løb Mellem Husene Kolding.

Price: 125 DKK