Kræftforeningen Tidslerne

Kræftforeningen Tidslerne

Ådalsparken 29
6710 Esbjerg V
Tlf: 86 11 32 44 - 40 15 90 11
Hjemmeside

Tidslerne er en forening for nysgerrige, aktive cancerpatienter. Patienter, som selv vil have indflydelse på egen situation, og som gerne vil vide mere om de muligheder der findes indenfor såvel komplementær som konventionel behandling. I Tidslerne arbejder vi for en positiv og åben dialog mellem alternativ/komplementær behandling og det etablerede sundhedssystem - kun hvis der skabes åbenhed og gensidig forståelse, kan vi som patienter få den bedste behandling. Vores primære formål er at varetage patienternes interesser og sætte disse i centrum. Gruppen af patienter er ingen ensartet eller homogen gruppe, men præget af mangfoldighed. Foreningen arbejder da også ud fra den værdi, at det enkelte menneske er fysisk, psykisk og åndeligt unikt. Dette betyder, at hver enkelt må finde sin egen vej. Hvad der virker og er godt for den ene patient, behøver ikke at virke eller være godt for den anden patientViser 8 events fra/efter 28. nov. 2023

TidselCafé Fyn - Julehygge i den søde juletid

Onsdag den 6. december 2023, kl. 18.30-21.
Seniorhus Odense Toldbodgade 5, Odense C Kræftforeningen Tidslerne
Vi skal hygge med snak om sunde julegodter, strategier til julemiddag og julefrokost med anticancereffekt og lidt "julelege", som giver energi. Har I gode bud på julelækkerier, vil det være fantastisk, hvis I vil medbringe opskrifter og måske smagsprøver - men kun hvis det er muligt.

Emner kan også være: Hvordan minimeres sukkerindtaget og hvordan nydes livsprocessen på bedste vis i den søde juletid.

Vi byder på kaffe/te og lidt sunde julegodter.

Teamet bag Kreds Fyn håber på et par hyggelige timer i dejligt selskab.
Har du ideer til indhold af næste års Tidsel Cafeér på Fyn - vil vi rigtig gerne høre om det.

Alle er velkomne.

Kursusleder:
Thea Lindberg Brinkmann, thea.lindberg@tidslerne.dk, mobil 40371845

Husk at melde fra hvis du bliver forhindret, så der bliver plads til en anden. Afbud kan ske via den mail, du modtager ved tilmeldingen.

Du modtager ikke en fysisk billet. Arrangøren har deltagerliste.

Find dit medlemsskab her:


 1. Emnefelt i mails fra foreningen starter ALTID med medlemsnummer.

 2. I medlemsdatabasen - Log på med email og adgangskode. Har du ikke koden tryk på "Glemt adgangskode".

 3. Det er muligt at betale medlemskontigent på samme side. Vælg fanen "Betal regning".Ikke medlem? Tilmeld dig gerne Kræftforeningen Tidslerne her

Det er IKKE et krav at være medlem for at deltage, men du støtter en god sag

TidselCafé Bornholm - Julehygge og sunde godter

Tirsdag den 12. december 2023, kl. 19-21.
Rønne Bibliotek Pingels Allé 1, Rønne Kræftforeningen Tidslerne
Julehygge, meditation, sunde godter, er du mentalt klar til julen? Hvordan laver vi sunde julegodter?
Det kan være du har noget sundt juleslik, hvor du gerne vil dele opskriften med os andre og evt måske lidt smagsprøver.

Psykoterapeut og spirituel mentor Gitte Hansen vil lave en meditation, så vi lander godt inde i os selv, midt i julemåneden.

Har du mentale udfordringer i forhold til julen og familie komsammen, kan vi lave øvelser, der bringer ro i kroppen, så du er mere klar til en hyggelig, nærværende jul.

Har du ideer til næste års tidsel caféer, kan vi snakke om dem her.

Tidslerne serverer lidt godt til ganen i pausen.

Alle er velkomne.

Kursusleder: Gitte Hansen, Bornholm@tidslerne.dk, mobil 51892185

Husk at melde fra hvis du bliver forhindret, så der bliver plads til en anden. Afbud kan ske via den mail, du modtager ved tilmeldingen.

Du modtager ikke en fysisk billet. Arrangøren har deltagerliste.

Find dit medlemsskab her:


 1. Emnefelt i mails fra foreningen starter ALTID med medlemsnummer.

 2. I medlemsdatabasen - Log på med email og adgangskode. Har du ikke koden tryk på "Glemt adgangskode".

 3. Det er muligt at betale medlemskontigent på samme side. Vælg fanen "Betal regning".Ikke medlem? Tilmeld dig gerne Kræftforeningen Tidslerne her

Det er IKKE et krav at være medlem for at deltage, men du støtter en god sag
Pris: Entré: 100 kr Køb/bestil billet
Sindal Bibliotek Torvegade 15, Sindal Kræftforeningen Tidslerne
Lyd forstærker kroppens evne til at helbrede. Vi er en samling af toner og frekvenser. Helt ind i vort inderste væsen består vi af en lyd, en biologisk symfoni på celleplan. Lydterapi finder de personlige frekvenser der skal til for at helbredelse. Lyd forstærker kroppens egen evne til at helbrede. Vi har hver vores samling af toner og frekvenser - helt ind i vort inderste væsen består vi af en lyd, en biologisk symfoni på celleplan. Med lydterapi finder man de personlige frekvenser der skal til for at opnå helbredelse. Fordi det er kroppens egne, oprindelige svingninger, der skal tilføres igen, så kroppen bringes i harmoni med sit eget mønster og sin egen naturlige rytme.

Enhver tanke og enhver følelse skaber en vibration og frekvens inde i vores krop hver gang de dukker op. Og derfor foregår lydterapi primært på det underbevidste plan. Snak er ikke det primære i en lydbehandling, men derimod tonerne og frekvenserne fra de instrumenter der bruges. Her bruger jeg syngeskåle, Earth gong og stemmegafler, der hver især har deres egen tone.

Sygdom og andre ubalancer viser sig i kroppen som lydmønstre med stressede "lave" toner eller med decideret manglende toner. Og her kan lydterapi gå ind og løfte de lave uhensigtsmæssige toner tilbage til balance og harmoni i cellerne, eller decideret tilføre de manglende toner igen. Lyd harmoniserer vibrationen i de ubalancerede områder.

Vores krop er som et orkester. Når vi snakker om helbredelse vha lyd, skal vi tænke på kroppen på en helt anden måde, end vi er vant til. Vi må ud over at opleve kroppen udelukkende som anatomi og fysiologi, og opleve vort legeme som et helt system af svingninger. Billedligt talt fungerer kroppen som et symfoniorkester. Ligesom alt andet i universet svinger med sin egen frekvens, gør også vi mennesker. Mennesket udgøres af grundstoffer (atomkerner) biokemi, tanker, følelser mv. - alt sammen svingninger, der som helhed skaber en hel symfoni af frekvenser.

Lydbehandling er så effektiv, fordi man med lydene taler til kroppen i dens eget sprog, i et svingningssprog, så man kommer ind og påvirker på alle planer og niveauer, dvs. både fysisk, psykisk, mentalt og spirituelt. Lyd er en informationsbærer, der med sin svingning træder i resonans med den syge organisme og hjælper til at bringe krop, sind og sjæl i naturlig harmoni.

ALT I OS VIBRERER, HVER ENESTE LILLE CELLE!

Good vibes

Lise

Læse mere om Lise her

Du skal selv medbringe yogamåtte/underlag, tæppe og pude så du ligger godt og varmt. Evt. øjenpude hvis du er til det.

OG JA, Lise har den helt store JordGong med :)

Tidslerne serverer lidt godt efter dagens skønne bad.

Alle er velkomne.

Kursusleder: nordjylland@tidslerne.dk

Gem den mail, du modtager ved tilmeldingen. Får du brug for at framelde, skal du benytte mailen. Efter tilmeldingsfristens udløb er det ikke længere muligt at framelde og samtidig få refunderet kursusgebyr.

Du modtager ikke en fysisk billet. Arrangøren har deltagerliste.

Find dit medlemsskab her:


 1. Emnefelt i mails fra foreningen starter ALTID med medlemsnummer.

 2. I medlemsdatabasen - Log på med email og adgangskode. Har du ikke koden tryk på "Glemt adgangskode".

 3. Det er muligt at betale medlemskontingent på samme side. Vælg fanen "Betal regning".Ikke medlem? Tilmeld dig gerne Kræftforeningen Tidslerne her

Det er IKKE et krav at være medlem for at deltage i foredraget, men du støtter en god sag og får din billet til halv pris. Og kan deltage billigere i alle de andre skønne arrangementer også

3-dages selvhjælpskursus - Genvind din kraft v/Robert Rolfsted

Fredag den 19. til søndag den 21. januar 2024, kl. 14-15.
Pris: Entré: 500 kr Køb/bestil billet
Danhostel Rebild Vandrerhjem Rebildvej 23, Skørping Kræftforeningen Tidslerne
"Jeg gør dig stærkere, modigere og mere levende". Ved at gøre dine personlige kompetencer til din største styrke, og integrere dem i hele dig. Robert Rolfsted. Tilmeldinger behandles, efter Tidslernes regler, i den rækkefølge de modtages.

Reglen er: Patientmedlemmer, som IKKE tidligere har deltaget i Tidslernes selvhjælpskurser, har fortrinsret i forhold til medlemmer, som har deltaget i selvhjælpskurser indenfor de seneste 12 måneder.

Medlemmer, som har deltaget indenfor 12 måneder kan tilmeldes, men bliver der alligevel ikke plads annulleres og refunderes tilmeldingen.

Selvhjælpskurser er KUN for patientmedlemmer.
Der er altid kun 20 deltagere på selvhjælpskurser.

Ved tilmelding skal medlemskontingent være betalt og medlemsnummer skal oplyses.

Genvind din kraft

Står du over for personlige udfordringer, der synes uoverskuelig? Ønsker du at leve et liv fyldt med autenticitet, klarhed og balance? Så er "Find, Frigør, Forløs" metoden lige det, du har brug for!

"Find, frigør, forløs" er en metode, der fokuserer på at opnå indre styrke, frigøre energi og bryde uhensigtsmæssige mønstre for at skabe større værdi i ens liv.

Metoden sigter også mod at forløse fastlåste følelser, traumer og blokeringer, som kan forhindre en i at leve sit liv i overensstemmelse med sine inderste ønsker og drømme.

Find din indre styrke og retning: Metoden hjælper dig med at opdage din indre styrke og værdier, så du kan skabe en autentisk identitet og finde retning i dit liv. Oplev den glæde og frihed, der kommer fra at leve i overensstemmelse med din sande kerne.

Frigør dig fra begrænsende tanker og mønstre: Begrænsende tankemønstre og uhensigtsmæssige vaner kan holde dig tilbage fra at opnå dine drømme. Med FFF metoden kan du bryde disse mønstre og frigøre dig fra negative overbevisninger, så du kan skabe en ny, positiv og støttende indre dialog.

Forløs større værdi: Vi fokuserer på 2 spor. Første spor handler om at sætte retning og gå din sande vej. Andet spor handler om at frigøre fastlåste følelser, traumer og blokeringer, der eventuelt står i vejen for din vej. Ved at forløse disse byrder kan du frigøre dig fra fortiden, og skabe plads til personlig vækst, glæde og fred.

Det er en proces, der inviterer til selvrefleksion, vækker din indre styrke og åbner op for nysgerrighed, hvilket resulterer i et rigere, bedre og friere liv.

Alt dette bliver integreret i modellen "The Full Circle", der ud fra de 7 chakraer skaber en personlig illustration, som tydeliggør de vigtigste relationelle områder i dit liv og gør dem håndgribelige at udfolde.

Hvad siger andre:

"Hold nu op der er du virkelig skarp! Du sanser, rummer, er opmærksom og ser ting som jeg ikke selv har været opmærksom på. Det har været forløsende, hjerteåbnende og har givet ny sprudlende energi samt en anden bevidsthed at navigere i livet med. TAK for det Robert" Malou Sofia Holm

"Du er en sand mester til at skabe og holde et rum, hvor der er fuld respekt og tillid. Din spørgeteknik er også et helt kapitel for sig, hvor du på en god, listig og til tider irriterende måde får åbnet et helt nyt univers, og hvor der pludselig kan opstå åbenbaringer. Med et har jeg oplevet at det rammer meget dybt. Jeg vil til hver en tid anbefale dig som person, som værende varm, kærlig, ærlig og dybfølt hjerte." Jonas Vangsgaard Erichsen

Robert Rolfsted er ekspert i transformationer. En af hjørnestenene i Roberts arbejde er tanken om, at udvikling sker indefra og ud. Hans særlige talent er at få folk "ned i kroppen" og forstå følelserne på en måde, der giver vækst og udvikling.

Robert vil med sin smittende begejstring, nysgerrighed og involvering af deltagerne løfte energien til nye højder. Med sit intense nærvær møder han deltagerne og inviterer dem til at ville og turde mere. Uanset hvilket mærkat, man sætter på Robert Rolfsted, er hans arbejde båret af en dybtfølt begejstring, energi og empati, der krydres med hans kraftfulde evne til at udfordre og provokere - lige der, hvor det er nødvendigt. Og så selvfølgelig en terrængående humoristisk sans.

Robert Rolfsted har selv haft kræften inde på livet, som pårørende til hans nu afdøde kone Heidi var ramt af. Han har udgivet bogen: "Elsk med din krise", der beskriver deres rejse.

Læs mere om Robert her

"Jeg gør dig stærkere, modigere og mere levende"

Ved at gøre dine personlige kompetencer til din største styrke,

og integrere dem i hele dig.

Robert Rolfsted

Inden kurset vil der blive fremsendt deltagerliste med henblik på samkørsel.

Du skal være selvhjulpen for at kunne deltage!Kursusleder: Gitte Brix, mobil 40964488, mail gitte.brix@tidslerne.dk

Selvhjælpskurser er KUN for patientmedlemmer.

Find dit medlemsskab her:


 1. Emnefelt i mails fra foreningen starter ALTID med medlemsnummer.

 2. I medlemsdatabasen - Log på med email og adgangskode. Har du ikke koden tryk på "Glemt adgangskode".

 3. Det er muligt at betale medlemskontingent på samme side. Vælg fanen "Betal regning".Gem den mail, du modtager ved tilmeldingen. Får du brug for at framelde, skal du benytte mailen. Efter tilmeldingsfristens udløb er det ikke længere muligt at framelde og samtidig få refunderet kursusgebyr.
Pris: Entré: 500 kr Køb/bestil billet
Stenstruplund Kursuscenter Jernbanevej 2, Stenstrup Kræftforeningen Tidslerne
Anticancer v/Milena Penkowa: Kurset omhandler naturlige kosttilskud, som forskning har vist udøver en anti-cancer effekt. Anticancer: Kurset omhandler naturlige kosttilskud,
som forskning har vist udøver

1) en anticancer-effekt

2) en smertestillende effekt ved cancersmerter

3) en effekt på cancer-træthed (cancer-fatigue).

Dag 1) fokuserer vi på selve anticancer-effekten, som omfatter celledrab af cancerceller, blokering af cancer stamceller og forhindring af metastaser. Vi gennemgår de 10 vigtigste kosttilskud, som modvirker cancer og dens spredning.

Desuden fokuseres på anticancer mad og udsultning af cancerceller via kosten.

Dag 2) fokuserer på cancersmerter og de kosttilskud, som modvirker smerter som følge af cancer, kemoterapi, stråling, efterforløb og/eller nerveskader med nervesmerter.

Smerter er hovedårsagen til nedsat livskvalitet ifm cancer, og næsten alle oplever smerter. Vi gennemgår de kosttilskud, der er smertestillende. Fordelen ved disse er at de ikke skaber de bivirkninger, som ses med opioider og neurofarmaka.

Dag 3) fokuserer på cancer-træthed (cancer-fatigue) og de kosttilskud, som modvirker udmattelse, nedsat energi, dårlig hukommelse og "kemohjerne".

Fatigue ved cancer kan være en følge af selve canceren, men det kan også skyldes kemoterapi, stråling, efterforløbet og/eller en stressreaktion på hele forløbet.

Viden fra de 3 kursusdage kan bruges som et alternativt supplement til sundhedsvæsenets tilbud ifm. cancer eller de kan anvendes selvstændigt, såfremt du ikke tilbydes behandling i sundhedsvæsenet.

Der vil være rig mulighed for spørgsmål undervejs.

Al mad der serveres under opholdet er vegetarisk.

Læs mere om Milena her

Inden kurset vil der blive fremsendt deltagerliste med henblik på samkørsel.

Du skal være selvhjulpen for at kunne deltage!

Kursusleder: Mai Nielsen, formand@tidslerne.dk mobil +4540159011

Vi skal bo på hyggelige Stenstruplund. Du har eget soveværelse.

Læs mere om Stenstruplund her

Der er faciliteter til rådighed for aftenhygge.

På Stenstruplund er det kun nogle værelser, der har eget bad/toilet og nogle værelser er placeret på 1. sal med trapper.

Har du specielt behov for eget bad/toilet pga. stomi eller andet eller har du svært ved trapper, så giv venligt snarest besked.

Selvhjælpskurser er KUN for patientmedlemmer.
Der er som regel 20 deltagere på selvhjælpskurser.

Medbring: Sengelinned, Håndklæder og evt. badetøj.

Tilmeldinger behandles, efter Tidslernes regler, i den rækkefølge de modtages.

Reglen er: Patientmedlemmer, som IKKE tidligere har deltaget i Tidslernes selvhjælpskurser, har fortrinsret i forhold til medlemmer, som har deltaget i selvhjælpskurser indenfor de seneste 12 måneder.

Medlemmer, som har deltaget indenfor 12 måneder kan tilmeldes, men bliver der alligevel ikke plads annulleres og refunderes tilmeldingen.

Ved tilmelding skal medlemskontingent være betalt og medlemsnummer skal oplyses.

Find dit medlemsskab her:


 1. Emnefelt i mails fra foreningen starter ALTID med medlemsnummer.

 2. I medlemsdatabasen - Log på med email og adgangskode. Har du ikke koden tryk på "Glemt adgangskode".

 3. Det er muligt at betale medlemskontingent på samme side. Vælg fanen "Betal regning".Gem den mail, du modtager ved tilmeldingen. Får du brug for at framelde, skal du benytte mailen. Efter tilmeldingsfristens udløb er det ikke længere muligt at framelde og samtidig få refunderet kursusgebyr.
Pris: Entré: 300 kr Køb/bestil billet
Kulturhuset Rejsestalden Hovedgaden 29A, Jægerspris Kræftforeningen Tidslerne
Vi vil arbejde med søvnen fra flere forskellige vinkler ved brug af åndedræt, mindfulness og hypnose. Du vil derefter kunne lave øvelserne derhjemme. Janni er uddannet som hypnoseterapeut fra Hypnoseskolen i Kbh. 1016, hypnose psykoterapeut fra psykoterapeutakademiet i Kbh. 2018 og blev i 2020 uddannet Mindfulnessinstruktør og åndedrætsterapeut. Janni er oprindeligt uddannet grafisk designer.

Janni er 48 år og bor i København med sin familie.

Janni arbejder til dagligt hos Center for bevidsthed og i sin klinik i hjemmet.

Dagen vil starte med lidt teori ang. søvn og en snak om deltagernes forventninger og udfordringer.

Vi kommer til at arbejde ud fra den holistiske holdning, hvor alle aspekter af kroppen vil blive inddraget.

Vi vil få teknikker og øvelser der hjælper kroppen til at falde til ro både på det fysiske og psykiske plan. Desuden vil det hjælpe hormonsystemet og hjernen (tankemylder). Du vil derefter kunne lave øvelserne derhjemme.

Vi kommer til at arbejde med åndedræt, mindfulness, hypnose og det ubevidste sind.

Der vil være en times frokostpause.

Kom i afslappet tøj og medbring en madpakke.

Der vil blive serveret kaffe, the, vand og snaks på dagen.

Vi glæder os til at se jer i Danmarks mindste kulturhus.

MVH

Kreds Nordsjælland

Kursusleder:

Lotte Bonometti, 22588091, lotte.bonometti@tidslerne.dk

På dette dagskursus har Patient medlemmer fortrinsret. Det betyder at alle kan melde sig på, men er der Patient medlemmer på ventelisten, kan IKKE Patient medlemmer risikere at blive frameldt igen, selvfølgelig med refundering af det indbetalte. Men meld dig endelig til, vi vil gerne have kurset fuldt booket.

Gem den mail, du modtager ved tilmeldingen. Får du brug for at framelde, skal du benytte mailen. Efter tilmeldingsfristens udløb er det ikke længere muligt at framelde og samtidig få refunderet kursusgebyr.

Du modtager ikke en fysisk billet. Arrangøren har deltagerliste.

Find dit medlemsskab her:


 1. Emnefelt i mails fra foreningen starter ALTID med medlemsnummer.

 2. I medlemsdatabasen - Log på med email og adgangskode. Har du ikke koden tryk på "Glemt adgangskode".

 3. Det er muligt at betale medlemskontigent på samme side. Vælg fanen "Betal regning".Ikke medlem? Tilmeld dig gerne Kræftforeningen Tidslerne her

Det er IKKE et krav at være medlem for at deltage i foredraget, men du støtter en god sag og får din billet til halv pris
Pris: Entré: 700 kr Køb/bestil billet
Stenstruplund Kursuscenter Jernbanevej 2, Stenstrup Kræftforeningen Tidslerne
Kursus for Par - Slip dit ubehag med Tapping, tankefeltterapi (TFT)/EFT. Grundkurset er for alle, og du får et værktøj, som nemt og effektivt giver gode resultater. Få et værktøj der lige her og nu kan lindre eller fjerne ubehag på kort tid. Grundkurset er for alle, og du får et værktøj, som nemt og effektivt giver gode resultater.

Kunne du tænke dig et værktøj der lige her og nu kan lindre eller fjerne ubehag på kort tid, og med varige resultater?

Har du allerede prøvet mange andre værktøjer og teknikker ude på markedet, men uden resultat - eller har du oplevet aftagende virkning noget tid efter?

Hvis ja - kan du nu lære et meget simpelt og dog yderst effektiv selvhjælpsværktøj, der kan forandre dit liv.

På disse 3 spændende dage lære du tapping/tankefeltterapi/EFT, en effektiv behandlingsteknik, der er let at lære og anvende for helt almindelige mennesker.

Behandlingen virker gennem aktivering af visse meridianpunkter, kombineret med samtale og fokus på ubehaget.

Lars Mygind er en erfaren og underholdende underviser som har lavet 18 kurser for tidslerne siden 2012

Dokumenteret behandling med TFT/EFT

Forskning dokumenterer at behandling med en professionel EFT/TFT-terapeut kan skabe følgende resultater:
 • Nedsættelse af angst med 40% - nogle gange på en enkelt session (Clond, 2015)

 • En bedring af PTSD hos 84% af veteraner i løbet af 6 sessioner (Sebastian & Nelms, 2016)

 • Overvægtige klienter ikke bare taber sig - men holder vægten nede på langt sigt (Stapleton et al., 2014)

 • Nedsættelse af depressionssymptomer hos 41% (Nelms & Castel, 2016)

 • Nedgang eller ophør af stress-relaterede tilstande (Church, 2013a)

 • Opfølgningsstudier viser at resultaterne er vedvarende over længere tid hos de fleste klienter (Church, 2013a)

 • Smerteniveauer falder med gennemsnitligt to tredjedele på en 30 minutters session (Church & Brooks, 2011)

 • Sympomter fra autoimmune sygdomme som psoriasis og fibromyalgi nedsættes (Brattberg, 2011; Hodge & Jurgens, 2014)

 • Effekten er ensartet i mange forskellige befolkningsgrupper, fra stressede ansatte, til studerende og flygtninge (Boath et al., 2014; Church 2013a)

 • Neutralisering af traumatiske erindringer, gennem hukommelses (Church, 2013b)

 • Nedsættelse af stresshormoner som kortisol(Groesbeck et al, 2017)

 • Regulering af inflammationer og immunitetsgener (Maharaj, 2016)Der findes i dag over 330 videnskabelige artikler om tapping/TFT/EFT.

For at deltage i kurset skal du se en video inden kurset, vi sender et link når du er tilmeldt og desuden anbefaler vi at du har læst bogen "Tankefeltterapi og EFT" af Lars Mygind og Hanne Heilesen fra 2014.

Medbring: Sengelinned, Håndklæder og evt. badetøj

Læs mere om Stenstruplund her www.stenstruplund.dk

Der er faciliteter til rådighed for aftenhygge. Da det er par, bor I på dobbeltværelser.

På Stenstruplund er det kun nogle værelser, der har eget bad/toilet og nogle værelser er placeret på 1. sal med trapper.

Har du specielt behov for eget bad/toilet pga. stomi eller andet eller har du svært ved trapper, så giv venligt snarest besked

Kosten på Stenstruplund er vegansk, økologisk og glutenfri. Som et tilvalg vil der også være alm. brød, æg, fisk, oste mm til de fleste måltider.

Du skal være selvhjulpen for at kunne deltage!

Inden kurset vil der blive fremsendt deltagerliste med henblik på samkørsel.

Kursusleder: Mai Nielsen, formand@tidslerne.dk mobil 40159011.

Dette Selvhjælpskursus er for patientmedlemmer og deres partner.
Der er plads til 30 deltagere på kurset.

Tilmeldinger behandles, efter Tidslernes regler, i den rækkefølge de modtages.

Reglen er: Patientmedlemmer, som IKKE tidligere har deltaget i Tidslernes selvhjælpskurser, har fortrinsret i forhold til medlemmer, som har deltaget i selvhjælpskurser indenfor de seneste 12 måneder.

Medlemmer, som har deltaget indenfor 12 måneder kan tilmeldes, men bliver der alligevel ikke plads annulleres og refunderes tilmeldingen.

Ved tilmelding skal medlemskontingent være betalt og medlemsnummer skal oplyses.


Vær OBS. på at der først lægges én billet i kurven for patientmedlemmet og svares på alle spørgsmål, og dernæst lægges endnu en billet i kurven og svares på spørgsmål for partneren.

Husstandsmedlem er registreret som et tillæg på Patiensmedlemmets medlemsnummer og koster 25 kr. årligt.

Støttemedlemmer har eget medlemsnummer og koster 225 kr. årligt.

At få kræft er en livsomvæltende oplevelse, ikke blot for den ramte, men også for de pårørende.

Find dit medlemsskab her:


 1. Emnefelt i mails fra foreningen starter ALTID med medlemsnummer.

 2. I medlemsdatabasen - Log på med email og adgangskode. Har du ikke koden tryk på "Glemt adgangskode".

 3. Det er muligt at betale medlemskontingent på samme side. Vælg fanen "Betal regning".Gem den mail, du modtager ved tilmeldingen. Får du brug for at framelde, skal du benytte mailen. Efter tilmeldingsfristens udløb er det ikke længere muligt at framelde og samtidig få refunderet kursusgebyr.

3-dages selvhjælpskursus - Genvind din kraft v/Robert Rolfsted

Fredag den 18. til søndag den 20. oktober 2024, kl. 14-15.
Pris: Entré: 500 kr Køb/bestil billet
Lysglimt, Gilleleje Østre Allé 63-65, Gilleleje Kræftforeningen Tidslerne
"Jeg gør dig stærkere, modigere og mere levende". Ved at gøre dine personlige kompetencer til din største styrke, og integrere dem i hele dig. Citat: Robert Rolfsted. Genvind din kraft

Står du over for personlige udfordringer, der synes uoverskuelig? Ønsker du at leve et liv fyldt med autenticitet, klarhed og balance? Så er "Find, Frigør, Forløs" metoden lige det, du har brug for!

"Find, frigør, forløs" er en metode, der fokuserer på at opnå indre styrke, frigøre energi og bryde uhensigtsmæssige mønstre for at skabe større værdi i ens liv.

Metoden sigter også mod at forløse fastlåste følelser, traumer og blokeringer, som kan forhindre en i at leve sit liv i overensstemmelse med sine inderste ønsker og drømme.

Find din indre styrke og retning: Metoden hjælper dig med at opdage din indre styrke og værdier, så du kan skabe en autentisk identitet og finde retning i dit liv. Oplev den glæde og frihed, der kommer fra at leve i overensstemmelse med din sande kerne.

Frigør dig fra begrænsende tanker og mønstre: Begrænsende tankemønstre og uhensigtsmæssige vaner kan holde dig tilbage fra at opnå dine drømme. Med FFF metoden kan du bryde disse mønstre og frigøre dig fra negative overbevisninger, så du kan skabe en ny, positiv og støttende indre dialog.

Forløs større værdi: Vi fokuserer på 2 spor. Første spor handler om at sætte retning og gå din sande vej. Andet spor handler om at frigøre fastlåste følelser, traumer og blokeringer, der eventuelt står i vejen for din vej. Ved at forløse disse byrder kan du frigøre dig fra fortiden, og skabe plads til personlig vækst, glæde og fred.

Det er en proces, der inviterer til selvrefleksion, vækker din indre styrke og åbner op for nysgerrighed, hvilket resulterer i et rigere, bedre og friere liv.

Alt dette bliver integreret i modellen "The Full Circle", der ud fra de 7 chakraer skaber en personlig illustration, som tydeliggør de vigtigste relationelle områder i dit liv og gør dem håndgribelige at udfolde.

Hvad siger andre:

"Hold nu op der er du virkelig skarp! Du sanser, rummer, er opmærksom og ser ting som jeg ikke selv har været opmærksom på. Det har været forløsende, hjerteåbnende og har givet ny sprudlende energi samt en anden bevidsthed at navigere i livet med. TAK for det Robert" Malou Sofia Holm

"Du er en sand mester til at skabe og holde et rum, hvor der er fuld respekt og tillid. Din spørgeteknik er også et helt kapitel for sig, hvor du på en god, listig og til tider irriterende måde får åbnet et helt nyt univers, og hvor der pludselig kan opstå åbenbaringer. Med et har jeg oplevet at det rammer meget dybt. Jeg vil til hver en tid anbefale dig som person, som værende varm, kærlig, ærlig og dybfølt hjerte." Jonas Vangsgaard Erichsen

Robert Rolfsted er ekspert i transformationer. En af hjørnestenene i Roberts arbejde er tanken om, at udvikling sker indefra og ud. Hans særlige talent er at få folk "ned i kroppen" og forstå følelserne på en måde, der giver vækst og udvikling.

Robert vil med sin smittende begejstring, nysgerrighed og involvering af deltagerne løfte energien til nye højder. Med sit intense nærvær møder han deltagerne og inviterer dem til at ville og turde mere. Uanset hvilket mærkat, man sætter på Robert Rolfsted, er hans arbejde båret af en dybtfølt begejstring, energi og empati, der krydres med hans kraftfulde evne til at udfordre og provokere - lige der, hvor det er nødvendigt. Og så selvfølgelig en terrængående humoristisk sans.

Robert Rolfsted har selv haft kræften inde på livet, som pårørende til hans nu afdøde kone Heidi var ramt af. Han har udgivet bogen: "Elsk med din krise", der beskriver deres rejse.

Læs mere om Robert her

"Jeg gør dig stærkere, modigere og mere levende"

Ved at gøre dine personlige kompetencer til din største styrke,

og integrere dem i hele dig.

Robert Rolfsted

Inden kurset vil der blive fremsendt deltagerliste med henblik på samkørsel.

Du skal være selvhjulpen for at kunne deltage!Kursusleder: Maj-Britt Lyng, maj-britt.lyng@tidslerne.dk, mobil 23690735.

Selvhjælpskurser er KUN for patientmedlemmer.
Der er altid kun 20 deltagere på selvhjælpskurser.

Tilmeldinger behandles, efter Tidslernes regler, i den rækkefølge de modtages.

Reglen er: Patientmedlemmer, som IKKE tidligere har deltaget i Tidslernes selvhjælpskurser, har fortrinsret i forhold til medlemmer, som har deltaget i selvhjælpskurser indenfor de seneste 12 måneder.

Medlemmer, som har deltaget indenfor 12 måneder kan tilmeldes, men bliver der alligevel ikke plads annulleres og refunderes tilmeldingen.

Selvhjælpskurser er KUN for patientmedlemmer.
Der er altid kun 20 deltagere på selvhjælpskurser.

Ved tilmelding skal medlemskontingent være betalt og medlemsnummer skal oplyses.

Find dit medlemsskab her:


 1. Emnefelt i mails fra foreningen starter ALTID med medlemsnummer.

 2. I medlemsdatabasen - Log på med email og adgangskode. Har du ikke koden tryk på "Glemt adgangskode".

 3. Det er muligt at betale medlemskontingent på samme side. Vælg fanen "Betal regning".Gem den mail, du modtager ved tilmeldingen. Får du brug for at framelde, skal du benytte mailen. Efter tilmeldingsfristens udløb er det ikke længere muligt at framelde og samtidig få refunderet kursusgebyr.