Kulturkalender

Viser 99 events i Frederikssund Kommune d. 21. mar. 2018

Eating Animals

Ons. d. 21. marts 2018, kl. 19.
Parkteatret Jernbanegade 41, Frederikssund
Ved du, hvordan en chicken nugget bliver til? Du har ikke lyst til at vide det. Men vil man alligevel gerne inspireres til at tænke over hvad man spiser, så er filmatiseringen af Jonathan Safran Foers bestseller et godt sted at starte.

Molly's Game

Ons. d. 21. marts 2018, kl. 19.30.
Slangerup Bio Brobæksgade 4, Slangerup
Autentisk drama om skiløberen Molly Bloom, spillet af Jessica Chastain, som er tæt på et olympisk gennembrud. Men en skade stopper karrieren, så hun må søge nye veje. Det bliver starten på et nyt job i LA som værtinde for eksklusive, ulovlige pokerspil.

En frygtelig kvinde

Ons. d. 21. marts 2018, kl. 19.30.
Skibby Kino Hovedgaden 33, Skibby
Dansk komediedrama instrueret af Christian Tafdrup om alt det frygtelige, kvinder kan gøre mod mænd i et moderne parforhold, set gennem mandens øjne. På rollelisten ses blandt andre Amanda Collin, Rasmus Hammerich og Carla Mickelborg.

Red Sparrow - 2D

Ons. d. 21. marts 2018, kl. 20.20.
Spionthriller med Jennifer Lawrence som Dominika Egorova, der tvunget af omstændighederne bliver manipuleret til at blive en del af efterretningstjenesten 'Sparrow', som træner exceptionelle unge mennesker til at bruge deres kroppe og sind som våben.

Tomb Raider - 3D

Ons. d. 21. marts 2018, kl. 20.30.
Adventure og actionfilm, hvor en ung Lara Croft, spillet af Alicia Vikander, efterforsker mysteriet bag faderens død. Hans sidste, kendte opholdssted er et sagnomspundet gravkammer på en ø ud for Japans kyst. Det bliver en rejse med livet som indsats.

Black Panther - 2D

Ons. d. 21. marts 2018, kl. 20.30.
Adventure og actionfilm fra Marvel Studios, hvor T'Challa efter mordet på sin far vender hjem til sit land, Wakanda, for at indtage tronen som konge. Men en gammel fjende dukker op, så T'Challa må agere som både konge og superhelten Black Panther.

Maling

Ons. d. 10. januar til ons. d. 21. marts 2018, 10 kursusdage kl. 19.
Pris: (Pris: 925 kr) Klik her for at tilmelde dig
Søglimt v/ Jenni Maria Larsen, Teglværksvej 9, Skibby
Underviser: Jenni Maria Larsen. Maling. på lærred,akvarel og porcelæn Et malerhold for begyndere og øvede. Der males på det man ønsker, og derfor meget individuel undervisning. Lærred males med akryl eller vandbaseret oliemaling. Akvarel males vådt i vådt eller med tør fin pensel. Der vil blive gennemgået: materialevalg farvelære teknikker indenforbegge områder Medbring de materialer du har. Alle materialer kan købes på kurset. Hold 11883

Mor & Baby Yogaforløb

Ons. d. 3. januar til ons. d. 21. marts 2018, kl. 13-14.30.
Hjemmeside: Se hjemmeside
Green Heart Yoga i Fr.Sund Østergade 1M, Frederikssund
12-ugers efterfødselsyoga for nybagte mødre i Frederikssund. Tag din baby med og kom til yoga sammen med andre nybagte mødre. Vi laver nænsomme yogaøvelser som styrker og stabiliserer kroppen, og hjælper den med at komme sig efter graviditet og fødsel. Vores primære fokus er på at styrke bækkenbunden, styrke og rebalancere ryggen, samt afspænde skuldre og arme.

Der er tid til babyhygge i loungen både før og efter yogaen.

Det er ikke nødvendigt at have erfaring med yoga for at deltage.

Underviser: Brit Mølgaard.

Læs mere og TILMELD dig på GreenHeartYoga.dk

PS: Til januar starter både et GravidYogahold og et Efterfødselsyogahold i Frederikssund

Slankehold - Boost din kost

Ons. d. 15. november 2017 til ons. d. 21. marts 2018, 6 kursusdage kl. 17.
Pris: (Pris: 800 kr) Klik her for at tilmelde dig
Dof Center krop og bevægelse Østergade 30 N., Frederikssund
Underviser: Johanna Gadgaard. På dette kursus ser vi nærmere på hvordan man kan leve sundere, og hvad man skal gøre,når man gerne vil tabe sig. Boost din kost er din vej til selvhjælp. Vi kigger på kost og vaner. Du vil fåhjælp til at sammensætte en individuel kostplan til dig selv. Få gode redskaber til at komme ind i hensigtsmæssige rytmer. Få råd og vejledning til at leve sundere og sammensæt maden på den gode måde. Hold 17-95E

Litteratur

Ons. d. 20. september 2017 til ons. d. 21. marts 2018, 7 kursusdage kl. 14.
Pris: (Pris: 495 kr) Klik her for at tilmelde dig
Skibby Fritidscenter Nyvej 7 B, Skibby
Litteraturholdet mødes ca. en gang om måneden, vinteren igennem og kursisterne fortæller hinanden om de indtryk, den læste bog har efterladt. Bogens personer og deres handlinger samt forfatterens mening med bogen bliver forklaret , og der kommerofte overraskende og morsomme diskussioner ud af det. Der er mange forskellige reaktioner på bøgerne og alle giver deres meninger frit løb. Bøgerne vælges i samråd med Karsten Lolck. Vil du lære mere, så kom med på holdet, hvor du samtidig træffer andre glade læseheste. Hold 21764