Det sker på Samsø

 
View events for the period
Fra
Til
Show church services and cinema
 
Showing 69269 events from/after 11 May 2021

Morgenkirke

Måske har du allerede set ham - præsten i sort kjole og hvid krave - i morgentrafikken foran Kristkirken med en termokande og i gang med morgenkaffen.


Tuesday 11 May 2021, 7 am.
Kristkirken Enghave Plads 18, Copenhagen V
Homepage: See homepage
Tue Ravn, der er præst i Kristkirken, åbner hver tirsdag mellem 7 og 9 dørene til Kristkirken, hvor du har mulighed for at få en snak eller bare nyde roen i kirkerummet. Vesterbroernes kirkeTue kom til Folkekirken Vesterbro i 2019, og du kan nu møde ham til en ny slags kirke. For Tue er kirken ikke præstens, men vesterbroernes kirke. "Jeg er bare gartner og skal sørge for, at den giver plads til og passer ind i de liv, det moderne menneske lever." Kristendommen går ud på, at man skal blive mere menneskeligNæstekærlighed og fællesskab er centrale værdier i kristendommen, men derudover mener Tue, "at kristendommen jo netop ikke går ud på, at man skal blive mere religiøs, men at man skal blive mere menneskelig. Kristendommen er jo den eneste religion, hvor Gud blev menneskelig. På den måde handler det ikke om forbud og regler - men om menneskets fejlbarlighed og Guds tilgivelse. Der er ingen gæld, men man har muligheden for at blive mere afklaret af, hvem man er." Kig forbi til en sludder, en samtale, en kop fra kanden eller bare en stille stund. Alle er velkommen. Tak for foto til René Mølskov fra Vesterbrobladet, der kom forbi en tidlig vintermorgen

Børne Gymnastik 5 - 6 år

På børnehold i AIG er der fokus på de basale motoriske grundfærdigheder som at kravle, hoppe rulle, svinge, balancere. Der er fokus på det legende element i træningen.


Tuesday 11 May 2021, 8.07 am - 8.57 am.
Pris: Fri entré Buy/order ticket

Aalborg Stadionhal 3 Annebergvej 48, Aalborg
Homepage: See homepage
Det forventes, at børnene deltager aktivt i træningen og følger instrukserne fra trænerne. Træningen er opbygget om forskellige redskabs/forhindringsbaner, hvor børnene bliver udfordret på både koordination, balance, kropskontrol og gymnastiske grundbevægelser. Det forventes, at børnene kan deltage i træningen uden forældre.
Holdet følger skolernes feriekalender.

Arrangeret af AIG Aalborg

Morgenandagt

Det vil være en mulighed for at finde ro og stilhed inden man skal på job eller være derhjemme.


Tuesday 11 May 2021, 8.30 am - 8.45 am.
Nazaret Kirke Ryesgade 105, Copenhagen Ø
Vi vil gerne skabe en ramme, hvor man fra begyndelsen af dagen bliver hjulpet til at falde til ro og finde hvile inden dagens aktiviteter og udfordringer tager over. Vi tror at det kan blive en kraftkilde, hvor man kan modtage og blive mødt af musik, bønner, tekstlæsning og sang mm. Der vil blive serveret en kop "to go " kaffe på vejen ud. Solveig Bach Tofft, organist og Birgitte List Nissen, kirke- og kulturmedarbejder vil stå for arrangementet

Godmorgen Odsherred - Godmorgen Nykøbing

BOK inviterer atter indenfor til "Godmorgen Odsherred" på Nykøbing og Asnæs Bibliotek - en morgensalon, hvor du har mulighed for at møde andre borgere og vende aktuelle emner fra Odsherred og kulturlivet.


Tuesday 11 May 2021, 8.30 am - 9.30 am.
Pris: Fri entré

Nykøbing Sjælland Bibliotek Vesterbro Torv 4, Nykøbing Sj
En morgenvært, enten én fra BOK eller én, som vi har inviteret udefra, bringer dig gennem dagens program. Programmet varierer alt efter, hvem morgenværten er.

Det hele pakkes ind i sang fra Højskolesangbogen, og du kan købe kaffe og croissanter til 10 kr.

Programmet ser typisk sådan her ud:
  • Velkommen ved dagens morgenvært
  • Sang fra Højskolesangbogen eller andet musikalsk indslag
  • Lokale nyheder
  • Nyt fra kulturen, kommende begivenheder og nye bøger
  • Sang fra Højskolesangbogen og afslutning


Arrangementet har fri entré med tilmelding.

Om arrangementer og COVID-19:

Du kan føle dig helt tryg, når du deltager i BOKs arrangementer. Vi overholder alle retningslinjer for afstand, værnemidler og afspritning og tjekker coronapas i døren. Husk derfor mundbind eller visir samt gyldigt coronapas, når du kommer til et arrangement

Se Arrangementer på samsø

Det sker på Samsø