Allerede i løbet af de sidste kilometer inden I ankommer til Kæret i Emmelev mærker I den landlige ro fra skoven, landskabet og de stille veje. Måske sætter tvivlen ind - "er det virkelig helt herude?".
Så dukker den lille gård op med køkkenhave og drivhus. Hunden Ella løber frit og hilser forventningsfuldt på alle nytilkomne. Kokkene fra Restaurant Nögen står bøjet over madlavningen mens gårdens ejer Kasper tager imod gæsterne til gårdbesøget.
Iført praktisk fodtøj er dagens selskab nu samlet og vi starter dagens gårdvandring med at besøge hønsene ude på engen. Her er de på græs i de varme måneder og lægger deres flotte og næringsrige æg. Turen går også forbi vækstrummet, hvor der, året rundt vokser struttende smukke grøntsagsskud. Herefter vender vi tilbage til gården, med tydelige optakter til tomatproduktion i drivhuset og saftige grøntsager i køkkenhaven. Undervejs fortæller Kasper velvilligt, og svarer på spørgsmål om lokal produktion af fødevarer, høns, livet og alt derimellem.
Så er der mulighed for at købe lidt at slukke tørsten i, og nu overtager Restaurant Nögen scenen. De er nu værter for en 5-retters frokost - blandt andet med æg og mikrogrønt Fra Kæret. Der er god tid til at spise. Hvis ungerne bliver utålmodige, er der rigelig med plads på gården til barnlig udforskning
Nögen bruger ikke menukort, men kokkererer unikke smagsoplevelser ud af overskudsvarer. Frokosten er en sanselig oplevelse midt i den skønne natur med den betagende udsigt. Her opleves stedets flora og fauna helt tæt på, imens duft og smag fra serveringerne spiller med. Der er tid til frokosten. Tid til indtrykkene og til at nyde
Vi glæder os til at tage imod jer og dele oplevelsen med jer.
Velkommen i Kæret.
Så dukker den lille gård op med køkkenhave og drivhus. Hunden Ella løber frit og hilser forventningsfuldt på alle nytilkomne. Kokkene fra Restaurant Nögen står bøjet over madlavningen mens gårdens ejer Kasper tager imod gæsterne til gårdbesøget.
Iført praktisk fodtøj er dagens selskab nu samlet og vi starter dagens gårdvandring med at besøge hønsene ude på engen. Her er de på græs i de varme måneder og lægger deres flotte og næringsrige æg. Turen går også forbi vækstrummet, hvor der, året rundt vokser struttende smukke grøntsagsskud. Herefter vender vi tilbage til gården, med tydelige optakter til tomatproduktion i drivhuset og saftige grøntsager i køkkenhaven. Undervejs fortæller Kasper velvilligt, og svarer på spørgsmål om lokal produktion af fødevarer, høns, livet og alt derimellem.
Så er der mulighed for at købe lidt at slukke tørsten i, og nu overtager Restaurant Nögen scenen. De er nu værter for en 5-retters frokost - blandt andet med æg og mikrogrønt Fra Kæret. Der er god tid til at spise. Hvis ungerne bliver utålmodige, er der rigelig med plads på gården til barnlig udforskning
Nögen bruger ikke menukort, men kokkererer unikke smagsoplevelser ud af overskudsvarer. Frokosten er en sanselig oplevelse midt i den skønne natur med den betagende udsigt. Her opleves stedets flora og fauna helt tæt på, imens duft og smag fra serveringerne spiller med. Der er tid til frokosten. Tid til indtrykkene og til at nyde
Vi glæder os til at tage imod jer og dele oplevelsen med jer.
Velkommen i Kæret.